Brigáda v zahraničí - kto má skúsenosť?

Príspevok v téme: Brigáda v zahraničí - kto má skúsenosť?
alma35

Ahoj!
Má niekto skúsenosti s brigádou v zahraničí napr.zber ovocia,práca v hoteli alebo tak? Zúfalo túžim niekam vypadnúť ale iba tak na mesiac,nie na celé prázdniny a na internete nemôžem nájsť nič,čo by mi vyhovovalo..tak sa pýtam,či niekto takto už bol. Najviac by mi vyhovovalo Španielsko,lebo ovládam reč :)
Dik.

baltazar1

Ahoj pracoval niekto cez agenturu DK recruitment services v Norsku? Surne by som to potrebovala vedieť ,a ak áno aké máte skúsenosti? Može to byť aj iná krajina jedná sa hlavne o agenturu ,Ďakujem

Wuolia

Ja som bola cez leto v Grecku, viac menej to bolo uz len ako platena dovolenka, pretoze ak chces aj nieco zarobit, tak do Gr. sa uz neoplati ist. Sla som cez agenturu DK recruitment services. Mam s nimi dobre skusenosti, naozaj dobry a pomerne rychly pristup. Bol to 5* hotel, robila som chyznu, mzda 400€/mes, ubytovanie, strava a napoje pocas celeho dna zadarmo a preplatili mi letenku domov...
Ale zazitky mam ozaj krasne, i ked som bola len 2 mes. Mozno keby si sla na 3-4 mesiace, tak aj volaco zarobis a usetris...

alusinka

Je to mozne... mozno sa to da uz aj teraz, neviem... ja som tam bola 3 roky dozadu, urcite sa vela veci pomenilo/pomeni od vtedy :)

0vecka

no niesom expert ale teraz v aprili sa mi mari ze by nam mal byt pristupny pracovny trh celej EU... tak podla mna je dost mozne ze to pojde bez povolenia....

alma35

noo ja viem ze mesiac je dost malo...ale jaksi nechcem ist na cele leto..ja som chcela nejaku taku sezonnu robotu,napr to zbieranie ovocia,len neviem ci sa to vobec oplati..a na akom poste si pracovala v tom hoteli?

alusinka

Ja som brigadovala v Spanielsku v hoteli... ak by si chcela napis mi na e-mail (alushik@gmail.com) a ja ti poslem adresu hotela kde som robila... Pokial ovladas dobre spanielsky, nebol by problem sa s nimi skontaktovat a dohodnut sa ;) su to velmi mili ludia...
Len, neviem ako to je dneska, ale ja som na pracu tam potrebovala pracovne povolenie tzv. N.I.E... A neviem, ci by sa ti to oplatilo len na mesiac... Predsalen v lete je im vyhodnejsie zamestnat niekoho aspon na cele leto (jul, august)...