Je to tehotenstvo?

Príspevok v téme: Je to tehotenstvo?
Katka92

Prekonala som zápal močových ciest a potom som mala menštruáciu až na 39.deň.Keď som ju nedostala ani na 45 den dalšieho cyklu šla som ku doktorovi a ten mi pichol vyvolávačku.Robila som si aj testy vyšli mi obidva negatívne a doktor mi povedal keď mi robil ultrazvuk že tam nič nieje a že menštruáciu by som mala dostať čím skor. No dnes je 10. deď od vyvolávačky a menštruácia nikde.Jedine ma trápi výtok ktorý mam už asi mesiac vkuse.Mala som výtok aj predtým ale nie tak dlho.Ďakujem za rady

Katka92

On mi robil len sono na bruchu a povedal že nič tam nevidí a žeby som mala už dosťať menštruáciu .A ten ultrazvuk mi robil v apríli 2010. Ale moja mamka mala aj má tiež takéto problémy našli jej aj cystu no bola nezhubná tak možno to mám aj dedičné po nej.

Inner

po 21 dnoch je tehotensky test spolahlivy. Mozno mas poruchu folikulogenezy - dozrievania vajicka, cim aj tvoj cyklus je taky nepravidelny. lekar by to mal na ultrazvuku zistit...

Katka92

A možem sa spýtať ked som si test robila 21 dní po sexe je ten výsledok stopercentný? Tak ja už len čakám na tu menštruáciu ,lebo doktor mi aj povedal že mam niečo s tými hormónmi.

neva

Ak máš test negatívny, tak tehotná nie si, na 99%.
U mňa to bolo normálne, že som po vyvoláčke menzes nikdy nedostala. Museli mi opakovane pichať kombinovanú injekciu, nie len agolutin, ale aj agofolin. Jedná sa o hormonálnu poruchu.