Mam taky problem zijeme s priatelkou sexualne uz dlhsie ale stal sa nam prvy krat taky problem kupil som nejake cokoladove kondomy a boli moc lubrikovane ako nezvliekal sa vsetko pohode mozno obcas sa mi zdalo ale ako sme skoncili a isiel som ho vytiahnut kondom zostal v nej a asi len centimeter dva trcal a z neho zacalo vytekat na mna rychlo som ho s tadial vytiahol a vsetko utrel ... myslite ze je nejaka pravdepodobnost ze mohlo pretiect aj do nej alebo co ? mozno pisem hluposti ale som trochu v strese dakujem za pomoc :/
Zvliekol sa kondom
nemôže si byť úplne na 100% istá, že nič nevošlo dnu a radšej teraz riešiť tabletku za 20e, ako potom bábo na celý život ...
escapelle stoji cca 20 eur... ak do tvojej priatelky nic nevoslo, tak sa neobavajte. ALe to uz musite vy zvazit to riziko... radsej to rieste teraz, nez keby malo byt potom neskoro...
Ale tak viete akonahle zacnem zajtra hovorit o tabletke to bude stresovania som jej to spomenul a nechcela tabletku lebo ved som to do nej nedal ja sa len bojim nejakeho toho rizika :/ co stoji ta tabletka ?
miesto stresovania , nech si kúpi Escapelle - voľnopredajná tabletka do 72 hodín od styku ..
možnosť tu je .