brusaky a bolest podbruska

zuzkas

podľa mňa je to svalovka,ak si to pred tým nikdy nemala a píšeš,že pred tým si nikdy necvičila.svalovka by mala do nejakých max.3dní prejsť,takže ak to bolí aj neskôr,tak by som riešila návštevu lekára,ale aj krámy môžeš po prvom cvičení dostať skôr,takže tie bolesti môžu byť aj z toho.

susanka2

..no boli ma to skor v strede a dole..slepe crevo este mam, ide o to, ze som robila rozne cviky na brucho a dlho som necvicila predtym.. boli ma to stale, nie len ze chvilku a prestane, mam pocit, ako keby som to tam mala zapalene taka je to bolest. prve co mi napadlo bolo to, ze to bude od toho cvicenia..kramy mam dostat cca o 5-6 dni, robila som si aj tehot.test a vysiel negativny.no neviem.skusim dnes este urologicke caje a ak nepomoze tak potom ku lekarovi:( nikdy som nemala problemy s mocovymi cestami tak neviem ake to je..a nechcem chodit ku lekarovi so svalovkou, ak to je svalovka.

zdravie14

Susanka aj ked Ti je to smiesne, bude potrebne vysetrenie obv.lekara,gynekologa.
Bolest v podbrusku moze byt spodobena zapalom hrubeho creva ,mocoveho mechura ale aj gynekologicky zapal.Po brusakoch boli skor oblast od pupku smerom k rebram.
To podbrusko Ta boli v strede,vpravo alebo skor vpravo ? Slepe crevo este mas ? Teplotu si si merala ? Tazkosti pri moceni nie su ?

susanka2

..jooj ludia:( poradte prosim..je mi smiesne ist ku lekarovi s tym..len potrebujem poradit, co s tym robit. ani sediet poriadne nemozem, ako keby ma bolelo vsetko okolo mocoveho mechura a nad nim.