Zbohom zbytočné tuky

Príspevok v téme: Zbohom zbytočné tuky
Channy

Som maximálne odhodlaná zhodiť moje nadbytočné kilá ktorých je dosť. Mám 173 cm a 85 kg. Do leta by som chcela dať dole aspoň 10kg a do konca roka 20kg, čo myslíte je to možné?
Začínam chodiť na zumbu, pravidelnejšie a zdravšie jesť(aaa musím dať stop mojím obľúbeným milka čokoladam a chipsom), ďalej dvakrát za týždeň cvičím na steperi 10 min.-postupne budem pridávať a ešte robím brušáky. Potrebovala by som ešte nejaké rady, vaše názory, či sa mi takto podarí schudnúť? Sú potrebné aj nejaké diéty?

smajliQa

prezyyyyvka..tych brusakov by som pridala.... nic v zlom, to len moja rada.. podla mna je to malo, kym si telo uvedomi ze si vobec zacala s brusakmi tak uz ma aj po nich...,. aj ked nemusis ich robit naraz,,, daj si napriklad 5 serii a uvidis, ze budes mat lepsi vysledok

petruska2777

Venujem sa zdravej výžive, chudnutiu, detoxikáii organizmu a pod. Ak máš naozaj záujem o informácie ako na to, kľudne si ma vyhľadaj na skype (petruska2777) alebo napíš tel.č. na môj mail (pgabova@gmail.com), ozvem sa a prípadne vysvetlím, ako tvoje telo pracuje a čo pre to treba urobiť, aby išli kilá dolu a nevrátili sa späť. Stačí sa rozhodnúť. Zatiaľ..

prezyyvka

ahoj. ja som na tom podobne. Mam 176cm a 74kg. Nie som nejak extremne tucna ale som. A tiez som zacala chodit na zumbu a behavam okolo jazera. Snazim sa pravidelne jest. Doteraz som mavala prve jedlo okolo 17:00 a potom uz len sladkosti. Teraz mam ranajky, desiatu, obed, olovrant aj veceru ale minumum sladkeho. Jasne, ze ked dostanem chut tak si dam ale nie ako volakedy ze som za jeden den zjedla tri jogurty, milu, bounty a este cokoladu :D Na jar planujem bicyklovanie, korculovanie a plavanie na plavarni. Vecer spravim 30 brusakov a drepov. Uz mi nejaky tuk zmizol :-)) A mam 20 rokov. Myslim ze ked budes dodrziavat to, co si napisala tak sa ti to podari. Drzim palce.