Som maximálne odhodlaná zhodiť moje nadbytočné kilá ktorých je dosť. Mám 173 cm a 85 kg. Do leta by som chcela dať dole aspoň 10kg a do konca roka 20kg, čo myslíte je to možné?
Začínam chodiť na zumbu, pravidelnejšie a zdravšie jesť(aaa musím dať stop mojím obľúbeným milka čokoladam a chipsom), ďalej dvakrát za týždeň cvičím na steperi 10 min.-postupne budem pridávať a ešte robím brušáky. Potrebovala by som ešte nejaké rady, vaše názory, či sa mi takto podarí schudnúť? Sú potrebné aj nejaké diéty?
Zbohom zbytočné tuky
Channy, upokoj sa - banany v cokolade ta nezabiju :o). Vies preco si "zhresila"? Lebo si sladke vypytal tvoj organizmus a ty si po nom jednoducho siahla. Co by si povedala na to, keby si organizmu dala vzdy to, co si vypyta, ale naucila ho, ze jedlo dostane v pravidelnych intervaloch (5x do dna)? Ja som na zaciatku chudnutia vazila 85 kg. Teraz mam 79 kg a myslis, ze som sladkosti vylucila? Nie, dokonca obedujem normalne (v skolskej jedalni alebo to, co navari mama doma). Kedysi som jedla x krat za den a take davky, ze aj kon by mal dost, ale som si povedala, ze toto sa musi zmenit a tak som sa zacala stravovat pravidelne (aspon sa o to snazim) a cuduj sa svete... zabera to. A okrem toho, zacala som poctivo plavat (snazim sa kazdy den, ale teraz som tyzden lezala s chripkou v posteli a 4 dni som mala kramy... ale inak od 4.1 som bola kazdy den v bazene). Vies, neuznavam veci typu: od 1.1 chudnem (lebo 2.1 zjem cokoladu, ktoru si 1.1 zakazem - a preto som zacala len tak... 4.1. a drzi mi to doteraz) alebo od pondelka chudnem (neviem aky bol den 4.1, ale neriesim to), lebo viem, ze v utorok by som sa uz prejedla. Sladke si dam doobeda. Tie kila som zhodila za 1,5 mesiaca. Myslim, ze slusny vysledok. Mam vysku 1,78 m, cize rada by som schudla este takych 9 kg, aby som bola relativne spokojna (ist na 65 kg by bolo uplne idealne, ale zatial by postacilo tych 70 kg). Prid do temy "plnou parou vpred" - tam si radime vsetci, ktori nechceme dietovat, ale zdravsie sa stravovat a chudnut pritom.
Lilek, aj kebyze budes jest kludne sladke a tak sa stravovat, tak 8 kg schudnes aj skor nez za 3 mesiace :o)
prezyvka.... prepac nevedela som ze si este len zacala.. potom je to ok s tym pridavanim, drzim palce :)
Bože odpusť mi :-( dnes som zhrešila, zjedla som banány v čokoláde(tyčinku) a na večeru som si dala chleba vo vajíčku
lilek - celkom pekný jedálniček, skús pridať tvarohy, jogurty, vaječné bielky, ovocie....-)
lilek- no niekedy cvičím len 10 min. niekdy 30., podľa toho koľko mám času, ale snažím sa, dúfam, že sa mi to podarí tak do konca apríla aspoň na 78-80kg.
Inak myslíte si, že je v pohode ak si dám normálne na obed gulášovú polievku a tak proste normálne jedlá?
ahoj channy, drzim ti palce,
ja mam 172 cm a 78 kg :( od dnes som zacala s trojmesacnou "dietou" cize prechod na zdravu stravu, cvicievam pravidelne 3 krat do tyzdna, takze chcem pridat cvicenie 4 krat a vynechat uplne sladkosti tak ak chces mozme sa vzajomne podporovat :)
vie mi inak zhodnotit pls tento dnesny jedalnicek?
R: banan, pohar mlieka, biela actvia / taky shake
Ob: slepaci vyvar/cisto stava, kuracie na grile, salat, polovicna porcia ryze
Ol: jablko, activia/pridala som psyllium, 1 ks knackbrotu celozrneho
V1: 2 ks tmavych toastou s morcacou sunkou
V2: 5 platkov morcacej sunky, paprika, 1 ks knackbrotu
co myslite? :)
chcem dat dole za 3 mesiace 8 kg to by mohlo byt nie? :) len mam pocit ze musim pridat cvicenie pretoze telo je uz naucene a 3krat do tyzdna nestaci :( ale velmi zle sa citim vo svojom tele a chcem to zmenit
channy inak myslim ze 10 min na stepperi je malo, musis cvicit aerobne a kombinovat s posilnovanim
channy : no ak pridas naozaj vela cvicenia a budes sa stravovat zdravo a das cervenu cokoladkam, cipsom, slaninke,,, a zelenu zeleninke a ovociu, pojde to samo :)
Lujza15-ďakujem, áno máš pravdu je to ťažké, ja sa veľmi snažím, no zatiaľ som neschudla ani kilo, furt sa mi tá váha tak nejak nechce ustáliť jeden deň mi ukazuje 83 potom znova 85-no je to divné, vážim sa vždy ráno keď vstanem. Snažím sa, ale už sa nevzdám ako minule. Budem v tom pokračovať.
smajliQa: Dakujem za radu. Urcite pridam. Zacala som len tento tyzden takze postupne pridavam...
Milá Channy. Gratulujem k odhodlaniu a želám veľa úspechov a pevnej vôle!
Ja som na to v podstate podobne. Tiež som si uvedomila, že musím so sebou už niečo začať robiť. Po vianociach som vážila skoro 88 Kg!pri tej istej výške ako máš ty! Takže viem, o čom píšeš. Povedala som si, že už stačí. Začala som chodiť cvičiť, cvičím aj doma, pilates a kardio. Oveľa menej jem, znížila som dávky na minimum. Zo začiatku to bolo veľmi ťažké, ale asi po 3 dňoch si telo na to zvykne. Zatiaľ som zhodila asi 4 kg. A určite budem v tom pokračovať. Povedala som si, že do leta musím mať aspoň tých 70kg a potom chcem ešte pokračovať. Moja žiadaná váha je takých 62-65kg. Tak uvidím ako to zvládnem. Chce to len pevnú vôlu!!! Nič iné nám nezostáva.