Chcel by som sa spytat vas baby, ci mozem priatelku prstovat alebo mat pohlavny styk pocas ockovania proti tejto rakovine. Hladal som na nete, ale zatial som nenasiel a priatelka hovorila, zevraj sa jej tam nemozem tych 7 mesiacov ani dotknut tak by som to chcel potvrdit, ci vyvratit,,vdaka
sex a ockovanie proti rakovine maternice krcka
Pekne sa stara o priateľku!!!! neohroz ju tým že spolu budete mať sex.. vážne počkaj aby ste potom nemuseli riešiť otázku typu rakoviny krčka maternice.... a to že je to zapríčinené striedaním partnera.. tak nespoliehajte sa na to..... ja mám len jedného partnera.. a ten ma len mna... a dnes mi gynekolog oznámil že mám nález na krčku maternice... a tak idem na stery a uvidí sa... čo dalej... a nech chodí pravidelne na preventívne .. vážne baby nezanedbávajte to
dobry tah aby nemusela s tebou sexovat.Ja mislim ze tych 7 mesiacou trva kim nevznikne maximalna ochrana proti rakovine krcka ale ma pravdu lebo keby sexovala tak naco by sa ockovala???? ved to sa prenasa sexovanim a hlavne to prenasaju muzi na zeny.Mislim tie bunky co potom zapricinuju rakovinu krcka maternice
ved nech sa normalne spyta doktora, ked ju budu ockovat...alebo vies co? napis na stranku antikoncepcia.com a tam je online poradna a tam ti povedia na isto gynekologovia
mataBB: vďaka,,mi sme este pohlavny styk nemali ale dotykal som sa jej tam a teraz mi povedal, ze budem musiet 7 mesiacov vydrzat,,,tak bud bola zle informovana, alebo nechce este ani aby som sa jej tam dotykal,,ona vsak moze,,hruza
nasla som to na prvy sup