Chcela by som poprosiť o radu. Po roku čo som s priateľom mi nedávno povedal, že má 7- ročného nemanželského syna. Bál sa mi to povedať skôr (aj keď toto za dôvod nepovažujem) Veľmi ho milujem a chcem s ním ostať, ale je vo mne niečo čo ma od toho nie ani tak odrádza...ale niečo čo sama neviem pochopiť. Čo by ste robili na mojom mieste? Za odpoveď vopred ďakujem. Kika
Priateľ má nemanželské dieťa
Lepšie povedané išlo o pupočníkovú krv ktorá im pomohla, a sorry ale takéto gesto by som pre niekoho koho ľúbim urobila aj ja keby som mu zachránila život.
Kika
Čo sa týka vyživovacej povinnosti, s tým absolutný problém nie je, peniaze v rozpočte chýbať určite nebudú. Ja nemám ani 18 ani 25 rokov, takže nie som soplavá a chcela by som počuť názory skôr ľudí, ktorý toto isté prežili a nie čo by v takom prípade robili. Mne veľmi nepomôžu názory čo by som spravil ja, ale skôr aj mne sa to stalo... Ale aj tak Vám ďakujem. To že je so synom raz do mesiaca mňa netrápi, môj syn to nie je, a to dieťa za to nemôže. Ja som sa s ním stretla a tomu chlapcovi chýba otcovská ruka, ale keď ho mama za otcom nepustí ( a podotýkam súd nič neriešil) tak je chyba asi niekde inde a nie v ňom. Priateľovi rodičia mi povedali to isté ako on, či myslíte žeby klamali aj oni? O tom pochybujem. on sa k tomu dieťatu priznáva a to je rozdiel.
Prepáčte, ale ja viem o čo ide, lebo to isté prežila moja mamina s mojím bratom. Keď má žena leukémiu, tak aj mojej mame doktor odporučil otehotnieť, pretože tehotnej žene sa počas tehotenstva mení krv. Ona aj moja mama po pôrode vyzdraveli a žiadne príznaky sa odvtedy neobjavili a to má brat 10 rokov.
tu je ešte dalšia vec k synovi má vyživovaciu povinnosť do 18 rokov,,ak nie je finančne zabezpečený,peniaze v rodinnom rozpočte budú chýbať,,vidieť syna len 1x do mesiaca to mi pripadá ako určené súdom.
ak by mi moj priatel zatajoval rok dieta, tak potom dovi dopo
neverila by som mu uz ani nos medzi ocami
Je to skutocne tazko riesitelna sitaucia, Zo dna na den sa dozvies, ze priatel ma dieta a cely rok to netusis. Mna by to sklamalo na plnej ciare. Nepoviem, keby ti to nepovedal par tyzdnov, ale rok? Je to strasne dlha doba. Ja s mojou povahou by som s nim nadalej nezostala. Verim ti, ze nevies co by bolo najlepsie, ked ho lubis a je to pre teba zrazu sok. A ako pisali ostatny na 100 % lekar tehotenstvo pri akejkolvek chorobe aku len poznam neodporuca. No fakt by ma zaujimalo aku chorobu jej diagnostikovali. To ze ta klamal cely rok, nieco znamena o jeho charaktere. Davaj si na neho naozaj velky pozor. Mozno je to typ cloveka, ktory sa vie tvarit dokonalo diplomaticky a doveryhodne a opak je pravdou. Ja by som mu neverila urcitu dobu vobec nic. Ked ta skutocne lubi, nech ta o tom presvedci, urcite mu to tak skoro neodpust a daj mu pocitit, ze tebe sa klamat neoplati. Ak to vzda, nestoji zato. Ak vydrzi, klobuk dole. Bud ostrazita a snaz sa o nom zisit co najviac, mozno skryva pred tebou este nieco ine. Drzim palce, nech to dopadne dobre :)
...Mozno mala endometriozu...
Takeho chlapa by som nechcela, co kasle na svoje dieta a stretava sa s nim raz za mesiac. A ze ti to rok nepovedal? To sa hovori na zaciatku vztahu, aby sa clovek rozhodol, ci chce chlapa s dietatom... Mozno ma aj dceru... Nikdy by som takemu cloveku nemohla verit. Je to dobry zatlkac.
...Len aby odniekial nevykukla aj manzelka... Z tej velkej lasky sa vyliec, mas klapky na ociach a ta slepa zamilovanost je len choroba v mozgu:)