S akne bojujem uz 7 rokov, raz je to dobre raz nie, nemozem sa ho zbavit, asi pred 1 rokom som uzivala zineryt, bol super pomohol mi, no objavilo sa to po polsoku znovu, skusala som vselico i cinsku kozmetiku, teraz nemozem ist ku koznej, mozno najblizsie v auguste, bojim sa ze sa mi to rozsiri este viac, mam vyrazky okolo ust a na licach, 1,2 su biele hned, ale 3,4 mam bolestive hlboke najprv je to cerveny hrbolcek a po 2 dnoch prerazi akoby sa zvacsi, hrozne, strasne to i svrby, nechcem si to vytlacat, lebo myslim ze by sa to mohlo pod kozou este viac rozsirit, co sa mozno uz i stalo, mam pristup len k lekarnam no nemam tu lekara co by mi predpisal recept, a ak tak za 50 eur, alebo by ma za dalsich 50 poslal k dalsiemu a tak...pouzivala som la roche posai kozmetiku, presla som na vichy, pomaha na komedomove partie na tvary a nemastnie sa mi plet, ziary ale ten zapal, co myslim ze je mam okolo ust a na licach ako som spominala, jedna zmizne spravy sa druha vedle a o tyzden este raz na tom istom mieste, takze pouzivam Vichy,+ Panoxyl 10 vecer, chcem sa opytat ci je to dobre, ci by mi pomohol laser zbavit sa priamo vyrazok, ci mam zvysit prijem vit. A,mam antikoncepciu jeanine 1 mesiac nasadenu, koli hormonom, co by mohlo svedcit o umiestneni vyrazok, ze mozu byt i hormonalna pricina...
akne, prosim poradte mi niekto
uz nic nepomoze...aspon mne
ja som s akne bojovala 12 rokov, jedine, co mi pomohlo, bola antikoncepcia, akne sa mi zlepsilo po 2 mesiacoch uzivania, a teraz sa mi len malokedy objavi vyrazka na tvari, beriem trinordiol
dakujem, a nevies nahodou ci by mi pomohol laser na odstranenie vyrazok?