Prosím Vás o rady mám 15 ročnú dcéru a ako som sa dozvedela už mala sex. Máme celkom dobrý vzťah ale nehovorí mi všetko. Keď so to zistila nenakričala som naňu ale som sa s ňou porozpráavala. Neviem ako sa mám ku nej správať proste strašne ma sklamala ale nedávam to najavo.Rozprávať sa o tom nechce. Dúfam že mi niekto poradí kto mal doma pubertiačku. Ďakujem
15 rokov a sex
Neviem kimono, v takejto situácii, ti asi zostáva len jediné. Veriť jej. To čo si do nej vkladala v detskom veku sa buď teraz ukáže ako dobré ovocie, alebo sa kočka potrebuje popáliť na vlastnej hlúposti. Žiaľ. To asi už ovplyvniť nemôžeš, žiadne rozhovory ani vedomosti jej už nepomôžu. Ukáž jej, že sa môže na teba spoľahnúť, nech by spravila akúkoľvek hlúposť. Začni ju pomaly brať ako dospelého človeka, čo robí vlastné rozhodnutia, za tie si i zodpovedá a tiež platí za chyby. Pevné nervy prajem.
Pokiaľ má stáleho priateľa, ktorý je v tom istom veku a je zodpovedný tak na tom nijakú pohromu nevidím... ale ak chodí po diskotékach a s hocikým sa vyspí.. tak to by som asi neprehltla.... len ty sama vieš či je tvoja dcéra zodpovedná alebo taký kvietok... Ja som ten prvý prípad... ked som mala 15 rokov... skôr už k 16 ma ťahalo vyspala osm sa s priateľom... bolo to moje po prvé... našťastie bol to zodpovedný chalan, ktorý ma ľúbil. Do teraz sme spolu teda už 4 roky :) ale priznám že v tom veku keby sa našiel nejaký hajzel.. a chcel by ma využiť tak by som mu na to naivne skočila...
Ale bola som na diskoteke a boli tam také 14-15 ročné baby... a žasla som nad tým.. ako vyzývavo boli oblečené a jednoducho prišli za chalanom... a hned na robinu mu povedali a to cudzému chalanovi že ahoj mám chuť na sex nejdeme spolu sexovať... a ten chalan na nu pozerá a prečo by sme mali spolu ssexovať... a ona sa ohradila len tým že ale mna už jebal aj ten a ten.... ideš?? pozerala som ako mucha... ten chalan ju len odhodil a išiel za svojou partiou..ale tie baby išli dalej až kým nenatrafili .. na príležitostný sex.
Tak, keď už mala ten sex, tak si s nou určite pohovor o vhodnej antikoncepcii.