Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem, prosím o pomoc

Príspevok v téme: neviem, prosím o pomoc
anonym554646

dobry den ... potrebovala by som jednu radu .... možno sa vam to bude zdať hnusne, alebo neviem no mám taky problem ktorý sa objavuje s príchodom menštruácie a totiž su to take male akoby červíky ktoré vychádzaju z konečníka a velmi je to nepríjemne neviem čo mam s tým robiť.
nečudujem sa ak si myslite že je to nechutne neviem či to zažil/má aj niekto iný ale ja neviem z čoho to je pretože to určite nie je ani zo zlej životosprávy a určite to nieje ani zo zanedbania hygieny.

preto ak toto ma niekto ešte a ak by mi vedel poradiť velmi by som bola vdačna naozaj

Vlasto

tiez ked som bol maly som mal mrle alebo hlisty ci co to bolo, vtedy som jedol cesnakove chleby, hned zavcasu a pomohlo to. Ale chod radsej lekarke a urcite ti predpise nieco na vyhubenie tychto parazitov. Aj psy to mavaju, a tiez sa im davaju do potravy tabletky na odcervenie.

romina101

Mala som to kedysi dávni tiež a liečila som sa cesnakom, u lekára som nebola a mrle sa stratili. Nechcem ale myslieť na to ako som asi voňala.

zzzzzzz

ak si myslis ze to maju len deti tak si na omyle hlisty alebo mrle sa vyskytnu pri zlej zivotosprave a z vela cukrov. ja mam 23 a tiez som mala pred nedavnom hlisty lebo som sa nesla obzrat sladkeho tak mi treba. to musis ist k obvodnej a ona ti da tabletky a je po probleme...len bacha moze sa ti to kedykolvek kratit ak sa uchylis spat k zlej strave

alusinka

To budu zrejme mrle... Nehanbi sa a utekaj k doktorke... Ked to mas ty, zrejme to mate vsetci doma, len ste si to asi nevsimli... Treba vymenit postelnu bielizen v celom byte a lieci sa... vsetci!