Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antibiotika bez predpisu?

mataBB

vraska ved si pisala ze mas anginu hnisavu..teda dedukujem ze si si vsimla ze mas zahnisane mandle..tak ako mozes mat zapal priedusiek?

vraska1

ahojte, ja som nakoniec obvolavala obvodakov v meste ze ci by ma zobrali. mnohi chceli peniaze, cca 10e a nakoniec som nasla taku milu doktorku, ta mi dala fromilid na tyzden a asi si ku nej aj kartu rovno prehodim.. su to priedusky, tak hadam sa toho do par dni zbavim.
vdaka za pomoc, majte sa :)

Vlasto

ja mam teraz anginu, vo stvrtok som bol u obvodnej so silnym zapalom hrdla a dala mi makrolidove ATB no nepreslo mi to a zacala mi angina, tak som bol v nedelu na pohotovosti a ake stastie, sedela tam akurat moja obvodna :) a predpisala mi ine ATB cele balenie. Treba davat pozor nech ti nepredpise makrolidy, tie bakterie nezabiju, iba ich pozastavia, aby sa nemnozili. Treba, aby ti predpisala penicilinove ATB, tie bakterie usmrcuju. Uz som z nich uzil 4 tabletky a pomaly zacinam citit ze je to uz trosku lepsie. Nech sa rychlo uzdravis!

vraska1

vdaka. asi to tak budem riesit.
kedysi som bola na pohotovosti a dali mi len dve tabletky a potom papier k vseobecnemu, ktory mi mal dat predpis na cele balenie.