Ahojte,
z nicoho nic sa u mna objavila hnisava angina a cim dalej sa to za tri dni zhorsuje. Lekara vsak mam niekolko stoviek kilometrov a hodiny cesty.
Myslite ze by mi v lekarni predali vhodne antibiotika bez predpisu?
Zatial uzivam bioparox
Antibiotika bez predpisu?
jaaaj tak...fuu tak to mas teda co liecit
takto - hnisava anglina ktora ide az dole na priedusky.
vraska ved si pisala ze mas anginu hnisavu..teda dedukujem ze si si vsimla ze mas zahnisane mandle..tak ako mozes mat zapal priedusiek?
ahojte, ja som nakoniec obvolavala obvodakov v meste ze ci by ma zobrali. mnohi chceli peniaze, cca 10e a nakoniec som nasla taku milu doktorku, ta mi dala fromilid na tyzden a asi si ku nej aj kartu rovno prehodim.. su to priedusky, tak hadam sa toho do par dni zbavim.
vdaka za pomoc, majte sa :)
na anginu je najlepsi obycajny penicilin...ine, vacsinou tie drahsie atb su skor na pluca, priedusky a tak
ja mam teraz anginu, vo stvrtok som bol u obvodnej so silnym zapalom hrdla a dala mi makrolidove ATB no nepreslo mi to a zacala mi angina, tak som bol v nedelu na pohotovosti a ake stastie, sedela tam akurat moja obvodna :) a predpisala mi ine ATB cele balenie. Treba davat pozor nech ti nepredpise makrolidy, tie bakterie nezabiju, iba ich pozastavia, aby sa nemnozili. Treba, aby ti predpisala penicilinove ATB, tie bakterie usmrcuju. Uz som z nich uzil 4 tabletky a pomaly zacinam citit ze je to uz trosku lepsie. Nech sa rychlo uzdravis!
vdaka. asi to tak budem riesit.
kedysi som bola na pohotovosti a dali mi len dve tabletky a potom papier k vseobecnemu, ktory mi mal dat predpis na cele balenie.
pockaj do vecera a chod na pohotovost. Ziadne antibiotika ti v lekarni nepredaju.