Antibiotika bez predpisu?

orchidejka

vsetky atb su na recept. vynimku tvori dortihricin co su cmulacie tablety s obsahom antibiotika na liecbu bolesti a zapalu hrdla

Asik

Ano je na predpis vsetky antibiotika su na predpis dokonca aj maste.Bez predpisu bol jedine spray bioparox ale tusim ho uz stiahli z trhu.

RNG

Nuz kazde mimkroby na svetwe sa daju zabit aj roznymi prirodnymi antimikrobialnymi latkami, ktore nemaju skodlive postranne ucinky a niektore maju dokonca ovela silnejsi zaber na mikroby, nez atb.Moje za poslednych 20 rokov s uspechom vyskusane su najma pravy citricidal, ktoreho roztok(35 kvapiek na liter vody) potlaci hromadu bakterii bez poskodenia nasich uzitocnych probiotik.To je davka na denne pitie, a tiez na kvapkanie do nosa, kde sa velka vacsina kvapockovych infekcii usadi a odtial nakazuje mandle, hrdlo priedusky a pluca, dokonca sa moze dostat cez Eustachovu trubicu aj do stredneho ucha.
Tiez oreganovy olej casto pomoze na zapaly hornych dychacich ciest, serrapaptaza a NAC odhlienuju a odmaskuju rozne maskovane infekcie,ako napr biofilmy, na ktore casto nepomozu vobec atb,dokonca ich casto dokonca podporia, extrakt z olivovych listov, na viralne najma chaparal a colostrum vo vacsich davkach a podobne.

Priroda ma ovela viac liecivych latok nez je dokopy vsetkych schvalenych farmaceutickych chemickych patentovanych liekov a mnohe z nich su schvalene ako neskodne a bezpecne.

vraska1

oh neuveritele sa mi oproti vcerajsku polepsilo, uz vladzem aj rozpravat bez toho aby som sa musela prekonavat. myslim ze do vikendu uz budem fit :)

Vlasto

Vraska, ja mam ten isty pripad, prve lieky som dostal Fromilid 500 mg a to su makrolidove antibiotika a patria medzi bakteriostaticke antibiotika, to su take ktore zabranuju mnozeniu bakterii, ale ich nenicia. Mne tieto lieky na anginu nepomohli a tak som cital na nete preco a dozvedel som sa vyssie spominane a ze najlepsie su penicilinove antibiotika, ze tie bakterie usmrtia. Ja som preto na pohotovosti navrhol, ze nech mi predpise penicilinove, viac som jej radsej nic nevysvetloval, aby si nemyslela aky som mudry a necitila sa urazena :) lebo niektori lekari si nedaju povedat od svojich pacientov. Ale ved uvidis, pockaj cca 3 dni a ked nic tak treba zmenu a hlavne dlho necakat. Kazdemu zabera nieco ine.

vraska1

to je asi tym ze som par zapalov mandli presla len domacou liecbou bioparoxom :/ dobre mi tak. dufam ze to budem mat rychlo za sebou.