chcela by som sa spytat ci niekto studujete tento odbor alebo neviete o nom nieco blizsie :) DAKUJEM za kazdy prispevok
UPJS- Aplikovana Etika
ale ja mam zaujem o denne studium, a pytala som sa hlavne na tie predmety
dievcata pozrite si forum upjs externeho studia ako sa studenti stazuju v aise maju bordel nikto vam nic nevysvetli na studijnom maju bordel no proste chaozz a neplate dopredu to vam radim radsej si napiste ze chcete na splatky lebo ked zaplatite dopredu a dostanete taky rozvrh tie peniaze sa vam nikdy nevratia aj kamoska tak urobila potom sa rozhodla že nebude chodit lebo to bolo nieco hrozne NEPLATE DOPREDU STUDIUM UPJS!!!!
to si predsa nemozu dovolit ze zoberu poplatok za externe studium a daju rozvrh na denne, preco to potom nedaju na sud ? hm nejako sa mi to nezda
Ak si budete dávať prihlášku na externé štúdium na UPJŠ dobre si to rozmyslite zaplatíte celú sumu za štúdium a dostanete rozvrh na celý týžden to ste sa mohli rovno prihlásiť na denné a neplatili by ste vládnu tam čudné praktiky a školné ak zistíte že rozvrh máte na celý týždeň Vám odmietnu vrátiť radšej si dajte prihlášku na inú školu a UPJŠ sa radšej vyhnite je to porušenie práv študenta. UPJŠ uteč pokiaľ je šanca. Prečítajte si fóra ostatných nespokojných študentov.
caute a kam chcete isť ak na upjš neodporúčam vám to a ak chcete ist na externe tak už vobec cistý bordel zlá komunikácia s katedrou to nie je etická katedra ale neetická katedra podla mna radšej dajte prihlašky dievčata niekde inde fakt odporúčam UPJŚ A Aplikovanej etike sa vyhnúť ked najdete moje dalsie prispevky uvidite preco.
caute a kam chcete isť ak na upjš neodporúčam vám to a ak chcete ist na externe tak už vobec cistý bordel zlá komunikácia s katedrou to nie je etická katedra ale neetická katedra podla mna radšej dajte prihlašky dievčata niekde inde fakt odporúčam UPJŚ A Aplikovanej etike sa vyhnúť ked najdete moje dalsie prispevky uvidite preco.
chcela by som vediet hlavne uplatnenie, a ci je to takze, ake predmety mas, a kolko skusok a tak :) dakujem
Ahoj, ja ho študujem na UKF v Nitre. Čo konkrétne by ťa zaujalo. Predpokladám, keď si si podala prihlášku, že čo to o ňom vieš.