Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked som bez neho som zalubena , ked s nim tak nic necitim.

Príspevok v téme: Ked som bez neho som zalubena , ked s nim tak nic necitim.
samanechcem

Stalo sa vam to uz niekedy?Mam 3 mesacneho priatela,chodi casto na sluzobky(stretavame sa 1 raz za tyden na 3 hodiny).Ked sme spolu tak je to fajn ,bavime sa ,smejeme sa ale nic k nemu okrem kamaratstva necitim,proste nepritahuje ma v zmysle chcem sa s tebou vyspat.Zacali sme z hurta pusa hned na prvom stretnuti ale povedal mi ze ma chce najprv spoznat ,az potom sex (divny chlap).Potom ked odide tak mi chyba.Pochopite to?Moc si ho idealizujem?

petka333

ja mam rovnaky problem....mam dieta s chlapom s ktorym nam to nejako nevyslo, neustale hadky a trapenia tak som nas vztah ukoncila a uz dva roky zijem sama s dietom...ale aj tak mi chyba a nieje mi lahostajny, myslim na neho....aj ked uz mam ineho partnera.....ale na druhej strane aj som rada ze to uz skoncilo....to je asi v tom ze nevies čo chces

betkacat

podla toho čo si napísala, ste sa stretli 12x zatial, na mna je to príliš málo na nejaké posúvanie. Skôr si myslím, že tvoj partner má pravdu, že sa máte spoznať. A je veru viac než isté, že si ho idealizuješ, a ked ti chýba tak to je dobré nie? asi ti na nom aspon trochu záleží.

bertoliny

samanechcem a teba vobec nenapadlo, ze ho mozno ani ty nepritahujes sexualne a aby ta neranil tak ti radsej povedal, ze ta chce najprv spoznat? Ale zrejme ty si nieco podobne nie si schopna pripustit vsak? Mozno ty jeho pritahujes sexualne este menej ako on teba.

samanechcem

nejde mi o sex , len si myslim ze sme dostatocne stary aby sme sa inak posuvali , ja mam 23 on 28 , to je vsetko

kafe

No neviem, či je divný chlap.
1. ak pod pojmom - priťahuje ma - rozumieš len sexuálnu príťažlivosť, tak hľadáš spoločníka na noc a nie priateľa na vzťah.
2. ako žene ti chýba pozornosť chlapa, nie tento konkrétny chlap. Preto ten pocit -chýba mi, keď si bez neho.
Ano, ja som to pochopila :)Nie, neidealizuješ si ho. Tebe ide o sex a chlapcovi o teba. Čo už. Moc ste sa netrafili pri tom hľadaní, každý chcete niečo iné od vzťahu.

Inner

pritahuje ta jeho osbnost, to, aky je, ale nepritahuje ta sexualne. Tvoje telo registruje biologicke stopy tvojho priatela a to, ze k nemu nic necitis, je vyhodnotenie "s nim to klapat nebude". A mozno je to aj tym idealizovanim. Ze pri realnom kontakte sa sklames, ze nie je ako v tvojich predstavach...