Dobrý den , ja by som potrebovala schudnuť tak 10kilečok a vy?:( Ako na to ?...:(
Baby koľko chcete schudnuť ?
Dolezite je pri chudnuti nehladovat. Ak drzis taku dietu kde si hladna, mozes este pribrat a nie schudnut. Na to pozor. Dolezita je pravidelnost-rezim a co jem. Samozrejme sa nenapchavat sladkostami aspon aky taky pohyb, cim
viac tym lepsie, ale kto nestiha kvoli praci alebo je lenivsi :-) pomahaju aj doplnky. Krasne sa da schudnut pomocou kokteilov a tabletiek, ktore pracuju za teba a kokteil ta zasyti namiesto jedla, takze nie si hladna, ale pritom mas vsetky ziviny, vlakninu co potrebujes k fungovaniu. Ja uz takto chudnem 2.mesiac, raz denne jem teple jedlo komplet co chcem (obed alebo veceru) a 2xdenne kokteil a tabletky. Idem podla programu www.zazdravie.sk uplne dole, kde sa da v pohode schudnut 3,5-5kg mesacne a bez jojo efektu. Mam dole uz cez 5kg a chcem schudnut tak 12kg, co ma caka este 2 mesiace takyto rezim. Takze hlavne treba zacat a kto naozaj chce schudne vzdy, samozrejme ak nema ziadne ine zdravotne problemy.
Ja som schudla zo 75 na 65 a este by som chcela dalsich 10 kilogramov.
Aby som mala 55,dufam ze sa mi to podari za 3 mesiace..
A sposob?drina v posilovny,,a uprava stravy :)
Ja som schudla zo 63 kíl na 57. A to ani žiadnou nejakou diétou. Len som prestala jedávať sladkosti( Bebe kekse som si ale občas neodpustila) a prestala piť sladené vody ( s výnimkou obedov v škole). Večeru som mala tak medzi 17.00-18.00. Doma som jedla ľahšie, nejedla som vyprážané, ale v škole som musela zjesť hocičo, aby som nebola hladná. Ale bola som zvyknutá si o polnoci otvoriť celú čokoládu, takže teraz je to už fajn. Trvalo mi to 2 mesiace, teraz chcem dať ešte také možno 1 kilečko a potom si váhu už len udržať. A pijem veľmi veľa vody, buď čistej alebo minerálky.
začala som drzat 90dnovu dietu..a po 3tyzdnoch som to tak dala dole..
siwonka... a ako si schudla tie 4??
ahoj, ja som schudla 4kila teraz a ešte sa snazim dať dole 10 :)
ahoj, ja mám 171 cm a váhu okolo 84 kíl-čo je strááášne veľa, takže potrebujem schudnúť min. 15 kíl.