Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kratsia predkozka

Príspevok v téme: Kratsia predkozka
Jerrylee

Zdravim vsetkych, mam otazku a dufam ze aj niekto odpovie.
Nieco podobne tu uz bolo riesene no ja by som potreboval trosku konkretnejsie poradit. Problem je ze moja predkozka je na jednej strane trosku kratsia, vysledkom je ze po case sa zacal aj moj penis trosku podla toho tvarovat. Viem ze to na funkcnosti neubera ale vadi mi to. A mam obavy ze po case by to mohlo byt este horsie kedze som mlady... Tak som rozmyslal ze by som nosil predkozku vzadu, cim by sa to dalo vyriesit. Nejak velmi mi to nevadi, uz som to skusal a hygiene by to tiez pomohlo, no rozmyslal som ci by nebol problem s citlivostou, kedze by bol penis stale obnazeny. Viem ze citlivost ako taka sa nestrati, ale mam na mysli citlivost ktora je potrebna na erekciu a samotny sex.
Kazdy uz videl nejake tie \"dospelacke\" videa a vsimol som si ze obrezany muzi potrebuju o dost viac casu na erekciu a tiez nie je vzdy na maxime tak si nie som isty ci to nie je problem a ci by som si tym skor neublizil...

samot89

Určite je lepšie nosiť ju vzadu. Viem z vlastnej skúsenosti. Nie je to ako obriezka a ja tak nosím predkožku vyše 5 rokov (mám 21) a citlivosť sa nestratila. Niekedy mám práveže pocit, že sa skoro spravím pri sexe.

No to je jedno, nemyslím, že potrebuješ obriezku,to jedine fakt ak by ti už škrtilo penis a nevedel by si dosiahnuť erekciu. A je kopa chalanov/mužov čo nosia predkožku stiahnutú za žaluď. Skús to a ak ti to nebude vadiť tak ju tak nos...

Ale hygienu dodržiavaj tak či tak ;)

Jerrylee

kecat o dietach, ktorych je vsade plno, je asi zaujimavejsie ako pomoct niekomu kto nevie kde najist odpoved
tak pardon ze som vyrusoval

Jerrylee

takze radsej skusit natiahnut ako nechat vzadu?
to som uz tiez trochu skusal ale nie je to velmi prijemne a nevidel som velky rozdiel
zaujimalo by ma ci uz niekto nosil predkozku za zaludom, ak tam je ta citlivost prilis znizena asi by som skusil tu druhu moznost...

asdsa48789

Neboj budes citit zalud a to vsetko, len to nebude take intenzivne. Ale je to na tebe,radil by som dobre vzdy ponatahovat predkozku, pomaha to.

Jerrylee

dakujem za radu ale asi som to zle napisal, lebo ja ju nemam zuzenu ale skratenu na jednej strane, po dlzke, to znamena ze mi to vytaca trochu do pravej strany a zalud tiez trochu vytaca
ale fimozu som tiez mal no to sa mi podarilo roztiahnut, no ked uz tolko problemov tak som rozmyslal ze by som ju nosil vzadu, vraj to pomaha aj pri fimoze a vzhladom na to ze v takej polohe predkozka nie je napnuta tak mi to ani netaha na pravu stranu ale neviem ako s tym znecitlivenim, preto by som bol rad ak by sa vyjadril aj niekto kto s tym ma skusenosti ... obriezka sa mi zda dost brutalna, neviem ci by som to chcel riesit az tak...

asdsa48789

Nechcem ta strasit,ale mal by si ist s tim ku doktorovi, je to nabeh na fimozu,cize zuzenie a zmensenie predkozky,je to celkom nebezpecne, lebo ti moze priskrtit privod krvy do penisu a mozes mat po ptacich. Priciny fimozu su rozne napr. zapaly bakterialneho povodu,cukrovka atd. Dobra vec by bola obriezka, nielen,ze problemov sa uplne zbavis ale je to aj hygienickejsie. Samozrejme,ze prve tyzdne nebudes ani moc poriadne chodit,davanie dole bandazi bude peklo na zemi a znecitlivi sa ti zalud,ale niektori to beru pozitivne,maju vacsiu vydrz.