samota-alkohol

Onn

S alkoholom nikdynic nedosiahnes a ked ano tak skor ci neskor o vsetko prides ...
alkohol ti zoberie uplne vsetko ..
najhorsie stadium je ked to snim nejde a bez neho tiez nie

delphia

...aj ked v sucasnosti je to akosi "in" uzivat si zivot prave aj s uzivanim alkoholu, ale to uz je na kazdej jednej osobe a na jeho priritach a hodnotach, pre co sa rozhodne. zabavat sa a posediet si sa samozrejme da aj bez destilatov.

delphia

och bibba, naozaj mi je velmi luto, s akym problemom sa potykas. o to viac, ze si cca vo veku mojej dcery a ked si porovnam, ako travi ona svoj cas a ty mas ake problemy, tak mi je to naozaj luto. si vo veku ked by si si mala uzivat zivot, mladost, studentske casy a bezstarostny zivot namiesto velmi vazneho problemu, s ktorym budes mat co robit uz po zbytok svojho zivota. ale ako som uz pisala, ak naozaj budes chciet, tak to pojde, len ta to bude stat kopec energie. ale na druhej strane budes tu energiu dostavat od svojho priatela, ev. manzela, deticiek, rodiny. teda od ludi, ktori budu na teba hrdi ze si to dokazala, ze si ich a seba nesklamala a ze si bojovnicka a nepoddas sa opat nejakemu hlupemu alkoholu.

bibba

hviezda, a odkial si vlastne? a inac ako xces, je to na tebe... mozes mi dat aj kontakt ak ti to pomoze sa so mnou vykecat, lebo na toto forum nechodim pravidelne... spravim si kvoli tebe novy nick na azete.

bibba

ano, mas velku pravdu... no robim uz co mozem. snazim sa toho nejak zbavit, myslim si ze mi to ide celkom dobre... aj ked proste mam chut sa opit casto, nemozem zato.

delphia

bibba nie je to ponizujuce. ak ta boli zub, ides k zubarke. mas dusevny problem, tak chodis k psychiatrovi. nic na tom predsa nie je. predsa ovela ponizujucejsie je byt opita.