Dobry den,prosim,je tu niekto,kto mal v minulosti,alebo aj teraz problemy s alkoholom?Potrebovala by som s niekym o tom pokecat...dakujem
samota-alkohol
pre Bibbu:na tie terapie by si mala chodit,to nie je hanba,pomozu Ti.Pripominas mi jednu co som poznal.Mala muza dve deti a pila ako duha.Najprv tajne,potom viac a viac,ked na to postupne prichadzal muz aj deti tak si schovavala flasky do kvetinacov a vselikde.Davali jej vela sanci,nakoniec ju vyhodili.Stala sa z nej bezdomovkyna,zblizila sa z jednym bezdomovcom,byvali spolu v zahradnej chatke za matadorkou v BA.No a asi pred 2 r.sa opili tak ze sa vznitili krabice od farieb ktore nahadzali do piecky-kachiel a zhoreli obidvaja.Jej telo si rodina ani nevyziadala,pochoval ju stat alebo kto.Drzim Ti palce,aby si boj vyhrala a tak isto aj zakladatelke temy.
Som natom podobne mam 21 aktivne pijem od 15 kazdy vykend casto aj cez tyzden niekedy s partiou niekedy aj sam uvedomujem si ze to co robim nieje v poriadku a dufam ze stym uz coskoro prestanem ...
mas RP :)
0hviezda01@azet.sk...tam mi mozes pisat...dakujem
hviezda ozvi sa !
nie je hanba padnut na zem.,hanba je nevstat a ist dalej.skoncite s tym raz a navzdy,ani neviete ako trapite svojich blizkych.aj ked to nedavaju najavo vzdy ich to mrzi.aj muz musi vediet ked zena pije..nie je nic horsie ako spita zenska.nechcela som teraz nikoho urazit,padnut moze kazdy z nas,ale treba na sebe popracovat,treba vstat oprasit sa a ist dalej,uz len koli detom a rodine.
a napises ho sem potom ten nick? ja si ho urobim ked dojdem domov, potom sa tu kuknem, ok? :) nie, nemam. uz dva roky. ale to mi nejak nevadi :) skor mi je fajn. moje vztahy boli vzdy burlive a kratke. akurat s jednym som bola tri roky ale to uz bolo davno. odvtedy len same take romaniky, nic co by som brala vazne... tak to je fajn, ze budete spolu, aspon nebudes dnes depkovat. ja by som aj tiez isla niekam vecer, aj som dohodnuta s kamaratom, ale slubila som otcovi, ze mu s niecim pomozem vecer. a neviem na ako dlho to bude tak neviem ci sa dostanem dnes von. ale isla by som vecer, sakra :)
tak ja si zalozim novy nick tiez...len pre teba....dakujem,aj tebe pekneho valetina..:-)..ano,budeme s muzom,ozaj..a ty nemas priatela?
pocuj hviezda... ja uz za hodinu musim ist. tak ak xces tak mi nechaj teda ten pokec... a co budes dnes robit? ides niekam? a inak pekneho valentina ti prajem. budete dnes spolu s muzom?
...vies co ma este stve?..ked niekde som..s muzom,alebo aj bez neho..a ponukaju tam alkohol,a mna sa ani neopytaju...lebo vedia,ze som mala s alkoholom problem,tak vtedy sa strasne,ale strasne hanbim....ja nevravim,ze by som si dala,ale uz ten pocit,ze sa ma ani nespytaju,ci si dam....