Zistí to moja gynekologička?

milaMartina

Ak si robim testy od 20 dna od pohlavneho styku,kazdych 5 dni a dnes to bol 4 test a je negativny mozem byt v pohode,ze nie som tehotna?
Nechcem sa jej to pytat,aby mi robila krvne testy,lebo ked sa ma opyta ci som si robila tehotenske a ja jej poviem,ze ano a vsetky boli negativne,tak neviem co mi na to povie.

mataBB

delphia ja tiez nechapem...uz ked musim pred doktorom roztiahnut nohy, tak povedat mu takuto vec je uplne normalne..nehovoriac o tom ze ten doktor vie, ze nie si panna a ze asi mavas sex, alebo si ho uz min raz mala

delphia

ja tomu nerozumiem! to o com potom sa chces s nou rozpravat? povedat si nejaky recept na dobry nedelny obed?! vsak ku gynekologovi sa chodi s reprodukcnymi organmi a teda ak vyjadris svoje obavy z mozneho tehu, tak myslis ze je to naozaj od veci? nepoviem este tak u zubara, ale na gynde ? :D

milaMartina

A co jej poviem?Ze si chcem byt ista ci nie som tehotna,nech mi urobi vysetrenie alebo nech mi urobi krvne testy?
Zistila by to teda aj sama vaginalnym sono alebo nie v 7 tyzdni tehotenstva?

milaMartina

macka26: Aj ked ju na to neupozornim?Proste len pri beznej prehliadke?Robila som si 3 tehotenske testy a su negativne,ale chcem si byt 100% ista ze nie som tehotna.No a tento tyzden idem ku svojej gynekologicke na prehliadku,tak si chcem byt ista,ze ak mi ona nic nepovie po vaginalnom sone,tak tehotna urcite nie som.

neprihlásený

Keby si si čítala, alebo aspoň len tak s časti pozrela predošlé príspevky tak by si videla že to tu je už asi 100krát napísané, jasné že sa to dá zistiť vaginálnym sonom aj po šiestich týždňoch