Ahojte,ak som mala pohlavný styk s priateľom a bola by som tehotná,zistila by to moja gynekologička vyšetrením vaginálnym sono ak je to 6 týždňov od styku?
Zistí to moja gynekologička?
milaMartina, ty si sa načisto už zbláznila? myslíš, že na začiatku tretieho mesiaca by si mala negatívny test a krámy by ti chodili ako hodinky? sa ukľudni prosím ťa, koľko krát ti tu ešte máme napísať, že trpíš paranojou ?
Takze ak je test robeny 30 a viac dni po styku,tak je mozne sa na neho spolahnut?Od vtedy som s priatelom pohlavny styk nemala,lebo isiel na sluzobnu cestu.Takze som mohla otehotniet len v ten den.
kup si test aj po 50 , po 60 a takto pokracuj do konca roka... potom daj vediet kedy si porodila
preboha uz sa ukludni a prestan kupovat jeden test za druhym...NIE SI TEHOTNA na 1000%..toto je cista paranoja
Takze mozem byt v pohode ak mi test aj po 40 dnoch od styku vide negativny?Alebo ho mam zopakovat aj okolo 50 dna od styku?
podla ma za 100 Evri to nezisti, ani mamine to neprezradi
test nemoze byt po 8mich tyzdnoch negativny...
Vaginalnym sono to zisti maximalne po 2 tyzdnoch.
Ze si mimo,ti urcite normalny lekar nepovie...
Ked citam,ze niektore boli tehotne 8 tyzdnov a test nic neukazal,tak to nechapem...Preto sa bojim.
no povie ti najskor ze si asi mimo. tehotna nie si, to by test davno pradavno ukazal...