gynekologické vyšetrenie

kika2

Jasne, že to nič nie je, všetky sme to prežili :-) Je dôležité tam ísť aj z hľadiska prevencie. Lekár by Ťa mal poriade vyšetriť a tiež prsia, čo je dosť dôležité,ak máte v rodine nábeh na rakovinu prsníka.

amalia

ahojte, ja idem dnes prvy raz ku gynekologovi a som panna, takze dufam, ze ma nebude vysetrovat cez konecnik:( drzte palce...

elwin

ja som bola vcera prvykrat u gynekologa a bolo to uplne v pohode, nevysetroval ma cez konecnik ale normalne a nebolo to absolutne nic neznesitelne alebo nechutne... len taky zvlastny pocit, to je vsetko...:) celkom haluz

ja20

to alessi

on mi to USG robil rovnakym nastrojom ako sa robi cez posvu ale kedze som panna tak isiel cez konecnik. cysty nemam

ja20

to qiu

kondom som mala preto, lebo mi robil aj USG cez konecnik, cez brucho mi nerobil. a mohla som si ho bud priniest alebo kupit u sestricky

alessi

baby, vy ste to cele s tym kondomom nepochopili. holka, ktora pisala, ze jej robili usg cez konecnik - bola panna a to usg bola sonda, proste nie klasicke usg pre tehotne zeny... pouziva si pri gynekologickych problemoch ako su cysty, kedy sa ich velkost a typ neda odcitat cez brucho. ja som vysetrovana tak isto. neznamena to vsak, ze sa to robi na 1. gynekologickej prehliadke. a kondom? ten sa navlieka na ten usg pristroj a nan sa da lubrikant... tot pre vysvetlenie.