Muz ma problem dosiahnut orgazmus

Príspevok v téme: Muz ma problem dosiahnut orgazmus
Shimy

Ahojte, pri sexe s priatelkou mam problem dosiahnut orgazmus.. S erekciou je vsetko v poriadku, stoji ako ma, obaja si to uzivame,akurat ze nie a nie to dokoncit. Kludne to vydrzim robit dlho a dlho, az priatelka uz nestiha a vyzaduje si pauzicku. Akurat,ze ta pauzicka to vzdy este pocitovo oddiali. Je to vobec normalne? Mam 23 rokov a ludia v mojom veku mavaju prave opacny problem - rychlo sa spravia a je po zabave..Trapi ma to nie preto,ze by som si sex neuzival, prave naopak, velmi si ho uzivam,ale mam pocit,ze priatelka to berie ako svoju chybu,ze nie je dostatocne pritazliva pre mna..co vobec nie je pravda, ale neda si to vysvetlit.. ako sa rychlejsie spravit? prosim o radu od niekoho mudrejsieho a skusenejsieho :(

Egres123

Niekde robite chybu kamo. Musis objavit tu svoju "uchylku" ktoru ma kazdy, to je prostriedok a spravna cesta ;-)

AdamKrt

Tiez sa dokazem milovat cele hodiny a niekedy je problem urobit sa. Preto, ze to potlacam. Ale ked sa chcem urobit, zacnem mysliet na ten pocit a iba na to. Vsetko ostatne vypustam z mysle. Ked sa sustredim, ide to podstatne lahsie.

radka28

shimy: ja Ti neporadím ako muž, ale môj priateľ má ten istý "problém" ako Ty a to má 29 rokov :( On mi tvrdí, že ej to super, že si to užíva, ale mňa to aj tak deptá. Ak prídeš na to, ako to riešiť...tak daj vedieť. A venuj sa priateľke, ubezpeč ju, že ten problém nie je len v nej...takéto niečo nami naozaj "zamáva"...
PS: skúste niečo nezvyčajné a nech sa Ti priateľka "venuje" aj ináč (orál, ruky...)...lebo ver mi, dlhá súlož je fajn...chvíľu, potom môže bolieť...skúste aj iné praktiky, u môjho priateľa zaberá dlhši orál...