len píšte ktorý mate s tymto skusenosti. schudli ste pár kíl ?
Zumba
aaaaaaaaaaaaa uz mam dole 4 kilá
Ja som k narodkam dostala knihu Zumba a tesim sa už, jak to precitam ale hlavne, zacnem cvicit. Cely den za pc robi svoje....
už mám dole tri kilá hura
goccia
dakujem pekne :-))) ja sa čoskoro vám ozvem. príde domov priateľ tak uňho tiež budem tancovať, aspoň sa on zabaví :-P abo možno sa pridá ku mne. :-)
anduš, ak budes takto pokracovat, tak vysledky uvidis aj skor, a to na obleceni, strasne ti to zelam, tak sa drz
no ja uz skoro dva tyzdne tancujem zumbu pritom jem 5x male porcie. t.j. chudé mäsko, jogurty, ovocie, zelenina,celozrnné rožky. vobec nejem slané, mastne jedlá. no uvidím ako. odvázím sa iba o mesiac. doma váhu nemám, potom skočím ku starkej. ja by som vám odporúčala.
baby, ja len pripomeniem, ze nezabudnite na upravu stravy ;) a potom schudnete s kazdym sportom
Zumbou sa zaoberám takmer rok, ale aktívne som ju zaala cvičiť asi pred mesiacom. Zameriavam sa skôr na posilovanie a tvarovanie /DVD Sculpt & Tone/ alebo na brucho /Live! & Flat ABS/ Vypotím pri tom dušu, ale cítim sa potom skvele a je to vidiet aj na mojom tele...
Ja som tiez so zumbou este len zacala, ale mam pocit, ze sa mi trosku formuje brusko. Tiez by som rada schudla:(