No som tu nový a tým pádom sa hneď aj niečo spýtam či viete čim to môže byť, posledné dobre ma často trápia moje nálady, pocity, emócie. Napr. dokáže ma poslednej dobe vytočiť úplná maličkosť totálna hlúposť, predtým som taký nebol, cítim nejakú zmenu v mojom správaní, už mi to povedala dosť krát aj priateľka že som k nej dosť odmeraný, dokážem sa s ňou pohádať už sa úplnú hlúposť, cítim že som k nej iný ako na začiatku, neviem čím to môže byť, doma nemám žiadne problémy čo by som mohol na ňu prenášať, podľa mňa ani stresom to nebude lebo nemám byť s čoho vystresovaný, tak neviem skúste mi poradiť čím by to mohlo byť, čím by som sa mohol vrátiť do starých koľají aby som bol k nej taký ako na začiatku, možno že budete písať že ju prestávam ľúbiť ale ja ju milujem stále viac a viac tak neviem si to vysvetliť čím by to asi tak mohlo byť, mňa len napadá jedna vec poslednej dobe mám problémy s krkom ma dosť bolieva či by to mohlo byť že by som bol nervózny tou bolesťou, skúste niečo napísať prečítam si a skúsim to zlepšiť
Ak by sa dalo tak len normálne odpovede, lebo niesom zvedavý na blbosti!