Mam 15 rokov.Meriam 182 cm a vazim 84 kg.Poradte ako schudnut pls.Ja uz asi tyzden jem na ranajky a veceru celozrne chlebicky a obed si davam normalne.Chcel by som zacat cvicit ale newiem aky cvik.Robil som brusaky ale tie mi nepomahali.Uvazujem ze budem behat po schodoch v panelaku kazdy den 20 minut.Poradte mi prosim ako podla vas schudnem takych 7-8 kilo.Dakujem
pomozte prosim.....
dakujem za rady.zacnem behat a snad to bude lepsie...a brusaky asi kolko tak mam urobit denne?aj ked nepomozu tak aspon spevnia svalstvo tak aspon kvoli tomu
mozno take 2-3kg...ale inac v pohode ved si chlap:-P...ale tak ked chces tak poriadne ranajky vela pi vymen obyc. pecivo za celozrne,vela ovocia a zeleniny,k tomu este pridaj pohyb(dobre je behat a potom cinky a brusaky)a po siestej sa snaz nejest a ak ano tak len nieco lahke
Neviete kde sa na slovensku lieci bulimia?
naco?zda sa ti ze si tucny?
Riadne ranajky,cerealie,mlieko,tiez si daj normalny obed,od obeda skus len ovocie zeleninu.mas len 15 rokov-neodporucam ti drasticku dietu. brusaky ti pri chudnuti nepomozu-skus beh,plavanie,skakanie cez svihadlo.