Pletova kozmetika (plet so sklonom k masteniu)

klaberka7

Najlepšie krémy na všetky typy pleti sú značky Cien-Lidl. Zdá sa to že lacny krem z lidla že to bude nejaky šmejd. Ale aj podľa štatistík tento krem strčil do riti všelijake drahe kremy. Ja mam problematickú pleť mávala som aj ekzémy na tvári. Krém CIEN mi pomáha na suchú pleť hlavne ten s jojobovym olejom. Alebo v lete ked si pri mori spalim tvár tak hned po sprche si ho nanášam. Lacný a úžasný.

kikarika1

ja som používala Normaderm od Vichy - zbytočne vyhodené peniaze, ALE, čo nepomohlo mne, môže pomôcť tebe :))

moja švagriná mala "krupicu" na tvári, jediné čo jej pomohlo, bolo kozmetické odstránenie a potom sa jej to hojilo chrastičkami...

Veronika125

A aku kozmetiku si pouzivala? Ja som mala zase strasne vysusenu pokozku a vkuse supinky na tvary ani peeling nepomahal az ked som kupila jeden pletovy krem z radu prirodnej kozmetiky tak mi to prestalo

Hankal

A ktoru znacku pouzivas mne sa zacala strasne mastniet plet a asi by som mala zmenit kozmetiku chcela by som skusit nejaku prirodnu ale za normalnu cenu len neviem ktoru