Pletova kozmetika (plet so sklonom k masteniu)

Romanka25

ja som zacala tým že som plat odmastnovala tým ze som pouzivam make-up kazdy den som ho musela pravidelne poriadne ostranit a na to som pouzila osviezujuce mlieko 2v1 a pleťovú vody a kúpila ešte kosatcový krem a plať sa mi zlepsila ja som mala priserne mastnu plet ako keby mam nejaký mastný krem na kxichte

Romanka25

Ja som mala velmi mastnu plet a este aj trochu mam ale najlepsie mi padla kozmetika od weledy a vdaka nej som sa aj zbavila lupin :) nedám na tu kozmetiku dopustit :)

morticia 17

Já mám rovnaký problém a jednoznačne mi pomohla kozmetika zo slimačím extraktom. Hlavne preto , že to je priamo na takúto pokožku kozmetika a naviac dáva do poriadku rôzne jazvičky a zapálené miesta. Sanžím sa o seba starať a tak používám aj pleťovú masku s bahnom z Mrtvého mora 2 x za týždeň a zbavila som sa milií.

Alennna

To je už na tebe ale asi lepsie funguje ked mas celu radu a pouzivas jeden druh ako to kombinovat ja som si od nich teraz objednala pletovu vodu chcem ju vyskusat kamoska si ju chvali

Alennna

sestra má veľmi citlivu pokozku a aj trošku problematicku a použiva od weledy mandlový krem aj ine produkty od nich z tej rady

kikarika1

veľmi dobrú prírodnú kozmetiku má firma ilcsi z maďarska..nechcem propagovať, ale túto kozmetiku používajú v kozmetických salónoch, moja kozmetička ju používa na mne a je naozaj prospešná...veľmi dobrý je penový krém z ruže - tam kde sú suché miesta, tie zvlhčuje a tam kde sa pleť mastí, alebo sú viditeľné póry - tie miesta zase zmatňuje a sťahuje póry :)

alica101

Skus vyskusat cistiaci gel, konkretne tento puls.sk pomohol mne. Pripadne ich kontaktuj a oni ti poradia, co by sa hodilo k tvojmu problemu. Mna sa pred tym pytali na to, co som kedy pouzivala, ako a podobne.