Pletova kozmetika (plet so sklonom k masteniu)

zuzinecka88

A ja som praveze takto zistila, co mi sedi a co nie. Vsak si musis odskusat na pleti, co ti robi zle a co naopak ti nesposobuje ziadne tazkosti :) Ci?

zuzinecka88

A ja som praveze takto zistila, co mi sedi a co nie. Vsak si musis odskusat na pleti, co ti robi zle a co naopak ti nesposobuje ziadne tazkosti :) Ci?

julisa12

A nasla si ich ako? Dostala si sa k nejakym odporuceniam alebo podla coho si vyberala? Lebo ked mas citlivu plet, tak to asi nie je vhodne len tak skusat, ze co ti sadne.

Diarra6

Ja mam tiez citlivu plet, a teda nie je to jednoduche, to ti poviem. Ale tak nasla som si svoje produkty, ktore mam overene a som im verna.

Lalilala

Ja mam tiez problem s pletou ze sa mi rychlo masti, nehovorim o tom ze ked som sa odlicila miceralnou vodou (bioderma, nivea, garnier.. Rozne ine) ze som sa zobudila s mastnou pletou. Dala som sa nahovorit a objednala som si krem, miceralnu vodu, cistiacu penu so slimacim extraktom na stranke myslim krasnadoma.sk
Som nadmieru spokojna, rano nemam mastnu plet! Krem si mozem dat po make up a vobec sa nelesknem! Ja nemam sice problem s akne ale obcas sa mi vyhodi nieco a dokonca do 2 dni sa mi krasne zahojili take 2 pupaciky na cele co vacsinou trva tak 4-5 dni. Som nadmieru spokojna a cena je super