Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som hypochonder

Príspevok v téme: Som hypochonder
hypochonderk

Dobry den,ziadam Vas o rady,ako si pomoct...Nepytam sa,ci som hypochonder,lebo viem,ze som.Extremne sa sledujem,objavi sa mi len mierny priznak choroby alebo pretazenia,napr.bolesti hlavy,a ja uz myslim na to najhorsie.Napr.dnes ma zacal tahat stehenny sval a prva vec,ktora ma napadla,bolo,ze mi urcite amputuju nohu...Ja viem,vyznie to smiesne,ale ja uz naozaj neviem,co robit...

Debilna

Velmi sa mi pacil prispevok Heluci a trosku som si ho vzala k srdcu, ale ja som niekolkorocny hypochonder a uz sama chcem navstivit nejakeho odbornika, lebo mi to vadi, obtazujem svojimi vymyslami ludi okolo seba, priatel sa mi uz smeje a neveri mi, ked ma nieco naozaj boli a sestra zdravotacka ma posiela uz do riti ..
videla som niekolkokrat Secret-takomstvo a fakt odporucam a co je uzasne, ze naozaj funguje, ale tieto moje \"choroby\" volako nestaci :( v poslednom case je mojim problemom UCHO..hlupe ucho, v ktorom pocujem akoby mi tam bilo srdce..bojim sa, ze mam daky nador alebo co...a este z nicoho nic citim smrad \"psieho hovienka\" ale fakt a nic, vsetko je ciste priam sterilne..mozno to ma daky suvis..s tym uchom..fakt mam asi nejaky nador..Velakrat ma napadne myslienka, ze ani nemam chut zit, vzdy rano ked sa zobudim sa skontrolujem ci ma nieco boli a ak nie, tak v priebehu dna zacne :( citim sa prazdna, aj ked su okolo mna ludia, mam svoj svet a uzatvaram sa do neho aj ked som s druhymi, potom vyzeram ako vypatlana, lebo nevnimam ich, ale svoje vnutro.
Ja by som strasne chcela mat vedla seba nejakeho lekara, ktory by ma monitoroval cele dni a vravel mi ze som uplne v poriadku a zdrava..

arabellla

aj ja mavam vysledky ok. utekam s niecim k doktorovi a ten ma pomaly vysmeje ze s cim som prisla :)nesmies nad tym premyslat a nic si privolavat, lebo tu medicinu nedokoncis a zblaznis sa z toho. nesleduj sa hlavne tolko.

hypochonderk

Arabella.najhorsie je,ze ja mam vsetky prehliadky ok,minule mi uz lekarka vynadala,ze sa mam kontrolovat uz a neprivolavat si choroby,tesit sa zo zivota...a momentalne sa chystam na prijimacky na medicinu,ak ma tam vezmu,mam naozaj strach,ze to psychicky nezvladnem,lebo kazdu chorobu si najdem na sebe,o ktorej sa budem ucit...A pritom to tak velmi chcem!!!Je to moj sen...Ale zacina mi to siahat do zivota,sama to vidim....

arabellla

ahoj hypochonderk, ja mam tiez obcas taketo stavy. zapal slepeho creva som si naordinovala uz x krat. raz som si nasla tukovu hrcku v stehne, tak som hned utekala na chirurgiu dat ju von. najhorsie je, ze hned zacnem studovat net a zistujem co by mi tak mohlo byt :) teraz uz je to ok. aj ked nieco nastudujem, poviem si ze som uplny blazon a nic mi nie je :)

hypochonderk

Dakujem za rady...Maciocka,na tu stranku sa urcite pozriem...A to mi neuverite,ale ja si za den zdiagnostikujem aj dve choroby a som presvedcena,ze ich mam...Zacalo sa to,ked moj stary otec zomrel na rakovinu kosti.Odvtedy napr.vzdy ked ma rozbolia nohy,alebo krize,sa vidim na cintorine.

maciocicka

nehovorim, ze vsetky, ale urcite vela z tychto problemov, ktore spominate vie riesit Tradicna cinska medicina. Jej pristup k organizmu a nerovnovaham, ktore sa tam rozvijaju, dava moznost sa pozerat a riesit to, hoci zapadna medicina nic nevidi, ci uz pri vysetreniach alebo na pristrojoch.
Pozrite www.tcmclinic.sk
Je tam vela clankov, kde je mozne pochopit principy. Mozno vas to zaujme. N adiagnostike aspon zistite, co je pricina vasich stavov. A ak budete chciet pouzivat aj odvary z bylin, tak ste na ceste nieco pre seba urobit.
Antidepresiva maju nepriaznive ucinky na pecen a nie u vsetkych zaberu. U muzov vidim uzke spojenie uzkosti a obav s prilis silnym "ohnom" v tele a oslabenymi Oblickami. Ked sa uzemnia, tak sa ukludnia. Precistit ohne, ktore sa "rozhoreli" z prilisnych emocii a urcite sa stav zlepsi.

Heluci

hypochonderk - poradiť je veľmi jednoduché, ale či tú radu vôbec prijmeš ,hlavne vtedy, keď si sám presvedčený o svojej pravde.Sú veľmi jednoduché veci ktoré si môže každý z nás osvojiť. Napríklad sa natoľko nesledovať, samozrejme že ,každý z nás má občas
nejaké nepríjemné pocity a mnohokrát to pramení z nečinnosti- ničnerobenia a nedostatku vzťahov a samozrejme večne a dookola omieľaných problémov. Ja si osobne myslím, že tu by Ti veľmi pomohla kniha alebo senzačný film Secrét - tajomstvo. Jednoducho nemyslieť na to čo si neželáš ale upriamiť pozornosť na tie veci ktoré si želáš. Je to veľmi jednoduchý princíp lenže neľahko sa zbavujeme toho, na čo sme si rokmi zvykli.Nepoznám ťa, ale si myslím že si úžasný človek a hravo zvládneš a premôžeš svoj problém. Držím ti palce.

Taker

jooo to ja mam v poslednej dobe taktiez taketo stavy ale asi to bude tym ze moje tazkosti sa stupnuju a mam vela vaznych priznakov. Aj mne hovorili ze som hypochonder :D

hypochonderk

Ja uz som naozaj zufala,vo vsetkom vidim len to najhorsie,rozboli ma chrbtica,uz si myslim,ze mam rakovinu,rozboli ma hlavu,az mam pocit,ze mam nador...Je to strasne takto zit,mne sa potom uz symptomy zacnu vyvolavat same a necudujem sa,ze ma stale nieco boli,mam to v podvedomi...