bodava bolest oka a zapchaty nos

Príspevok v téme: bodava bolest oka a zapchaty nos
nero

Dobry den, asi pred tyzdnom ma zacala boliet hlava, najma lava strana a v oblasti laveho oka az za okom som pocitoval bodavu bolest, mal som upchaty nos, hned od zaciatku hustimi zelenozltimi hlienmi, necitil som ziaden zapach ani chut jedla. Po styroch dnoch som sa citil lepsie a bolest hlavi sa zmiernila. Dnes som zase zacal pocitovat podobnu bolest hlavy a stale mam upchaty nos a necitim chute. Neviete mi niekto poradit o ake ochorenie ide a ako to liecit? Dakujem

mirusicka

Prosím,prsím,prosím... Kto mi pomôže ? neviem si dat rady s upchatym nosom co mi na to odporucate ? ... bezne kvapky mi velmi nezaberaju.. vnoci nemozem spat . lebo sa nemozem ani nadychnut prosim kto mi vie poradit ?

macej555

Pred 2 dnami ma zacalo boliet hrdlo a mal som zapchaty nos.Cez nos som nemohol dychat
dychal som cez usta pouzivam olynth ale pomohol len aby som moholo dychat ale stale tam mam hliene.Prosim poradte mi co bi mi pomohlo na nos a hrdlo. Dakujem

pet

neviete mi poradit poboluje ma prava strana hlavi a bolest sa taha k oku ktore po chvili zacne slziet,po niekolko hodinach bolest prestane.a to sa opakuje kazde...3-4 dni.DAKUJEM

straka

Mám asi mesiac bolesť hlavi.Cítim v hlave tlak najme ked zakašlem alebo sa ohnem.Mávam síce menší krvný tlak ale to bi ma nebolela neustále. Vôbec sa necítim dobre. Obôdny dochtor je môj kamarát a toje ešte horšie akoby som bol cudzí pacient. Posiela ma neurlogovi ale ten ma objednal aš o mesiac. Dokedy mám trpieť. Píšem že si nevie sám poradiť. Ďakujem