Uz 2 tyzdne mam krvavu stolicu, je pravidelna, ani tuha,ani makka,akurat. No ta krv ma znepokojuje. Hadam to nie su hemoroidy, ved mam len 17 rokov!? Nic ma neboli. Mate niekto s tym skusenosti? Myslite, ze to prejde aj samo? Som bezradna, ale k doktorovi este ist nechcem. Prosim pomozte.
Krvava stolica
Uz od detstva som sa snazil pomahat ludom a riesit vsetky problemy,zahady a vzdy ma zaujimalo preco to tak je...Nakoniec som pochopil ze mam dar,dar vynajst protilieky na vsetky ochorenia.Problem je len v tom ze navstevujem vysoku skolu s inym zameranim a na slovensku moj talent este nikto neobjavil.Moje vedomodti a skusenosti su asi lepsie nez profesionalov ktory sa s tymto zaberaju cely zivot.Ano rakovina sa da premoct a tvrda stolica tiez ci uz to je Helikobakter alebo ine traviace tazkosti spojene s krvavou stolicou.V prvom rade sa netreba znepokojovat najjednoduchsie by som to charakterizoval ze tieto ochorenia maju 3priciny po 1:sedavy sposob zivota 2:psychika cloveka 3:strava ano uz podla analyz vieme zistit ze USA je dominujucim v poctu tychto ochoreni kedze na 100 000 ludi pripada okolo 35 aj nieco ochoreni a kdezto senegal pripada jeden clovek.S mojej osobnej praxi s toho vyplyva tento zaver:vitamin C a E.Trpite nedostatkom tychto vitaminov a terax v praxi:pomarancove dzusy,v lekarnach dostat cukriky vitamin C vecer nejedzte denne jedno teple jedlo a vase creva vam podakuju.Ludia cely zivot sa snazia vypatrat lieky a rozne ine kombinacie ako pomoct no vychadzajme s prirody ved aj my a vsetko ostatne je s nej.Viete dnesna doba sklenikovy efekt atd atd sposobuju exhalaty ,narusa sa vsrtva,vseliake chemicke konzervacne latky v strave tomu je koniec ja vam pomozem ak cete som aj na azete ,rozny lekari beru odo mna rady a pritom vobec nestudujem medicinu ale ma zaujima.Robim to koli ludom snazim sa pomoct.Pri krvavej stlici je dolezita kazdodenna higiena ,hlavne na miestach na ktorych pocitujeme svrbenie.Pit denne aspon pohar pomarancoveho 100 percentneho dzusu a neprepchavat sa.Ist sa prejst nesediet ,mat pozitivnu pamet,usmievat sa nestresovat sa v lete ist na slnko v zime teply kupel.Funkcia vitaminu C pozitivne vplyva na funkciu nasich criev je to okamzita energeticka hodnota a aby som nezabudol ranajky pohar mliecka kazdy druhy den ukludnuje zaludok a dodava vitamin e .Jedzte pecene alebo udene ryby koli nenasytenym mastnym kyselinam ktore si telo nedokaze vyrobit ,varene zemiaky kto ma rad tak aj ryzu kto by chcel pomoct najdete ma ma azete nick Daredevill1 som s novych zamkov 22rocny student pomozem poradim lepsie ako lekari.Poznam vela ludi ktori zvitazili nad rakovinou a spravili to tak ze lekari len krutili hlavou vsetko je mozne vsetko sa da len doba je zla,vacsina ludi je zlych ale aj cez to som sem dokazal napisat kusok mojich informacii.Odovzdavajte ich dalej mozno raz sa dostanem na take miesto ze budem moct riesit vsetky choroby a najst na ne protiliek.
Ja som jednu dobu mala podobný problém ale nakoniec sa to nejako urovnalo akurát mám občas hnačky a necítim sa celkovo dobre. Mohla by to byť tiež kolitída? Čo to vlastne je? A ako sa lieči? Nikdy som o tejto chorobe nepočula.
No, mne takto začala ulcerózna kolitída. Rozhodne na nič nečakaj, krv v stolici nemá čo robiť. Čo najskôr sa objednaj na vyšetrenie a nenechaj sa odbiť obvoďáčkou s nejakou doporučenou dietou. Musíš rovno k odborníkovi.
A ešte som zabudla dodať. Áno mám také vyšetrenie za sebou. A taktiež pôrod. A rodil ma chlap.
Ty si, ale riadny chudák. Som z veľkého mesta, vzdelaná (na rozdiel od teba) a vydatá žena. A keďže mudrlantov môjho typu nemusíš, tak na čo sem lezieš?
nonekesh,ty co sem chodis urazat ludi?Tie vulgarizmy si odpust.
To ty si čo za človeka? Nezvyknem ľuďom priať zlé, ale tebe prajem, aby si toho "buzidokiho" raz v živote určite potreboval.
Treba isth k lekárovi - každy buzidoki sa od samej radosti doserie. Musísh mu síce utrieť riť, ale niekomu to za tú srandu stoji
Krv v stolici môže mať niekoľko príčin. Najčastejšie to bývajú hemoroidy. To ti však môže potvrdiť len lekár, čiže neotáľaj a navštív ho čo najskôr.