chlpky nad perou... ma to niekto za sebou?

Príspevok v téme: chlpky nad perou... ma to niekto za sebou?
smajliQa

ahojky baby... chcela by som si dat odstranit chlpky nad hornou perou, ale... chcem sa spytat tych, ktore maju tuto proceduru za sebou, ci je ozaj nutne mesiac pred tym chlpky nechat rast.. pocula som od niektorych ludi, ze mozu sa voskom davat prec, ze staci ak su tmavsie,, od niektorych ze nemozem si ich odstranovat mesiac pred tym..... vie mi niektora poradit??? dakujem za odpovede.

vlajka

1 cm? :D :D :D tak to je uz aj pod pazuchou v zime vela :D

staci, ked su kratucke...normalne ked sama vidis, ze uz to nie je hladucke, ze ti tam uz nieco zacina svitorit, odvoskuj to a no problem :P zide vsetko, ked mas dobry vosk. Ja som pouzivala tiez Baleu, predtym boli pasiky take zelene, neskor ruzove...je vyborna a lacna. Zato nekonecne propagovany Veet je slabota. Neberie vsetky chlpky a drazdi pokozku. Aspon mne nevyhovoval.
No a ked sa chces chlpkov zbavit natrvalo ako ja, chod na laser...4-5 sedeni a bajuziky su navzdy prec :P

smajliQa

koxo jeden cm?????? sak to by som vyzerala jak chlap a ne baba..... no nehrozi.... maju par milimetrov a som zhrozena... niekto vie mi v tomto este poradit????

Luluu

1 cm??? ja si voskom odstranujem asi raz za 3 týždne a majú možno 2-3 mm.

Vosk som použila Balea, ružový obal, vosk nádherne vonia za jahodami:))

adka25

ahoj chlpky musia byt dostatocne dlhe na to aby sa dali odstranit voskom. idealne tak 1cm. Vysledok je naozaj uzasny.