ahojky baby... chcela by som si dat odstranit chlpky nad hornou perou, ale... chcem sa spytat tych, ktore maju tuto proceduru za sebou, ci je ozaj nutne mesiac pred tym chlpky nechat rast.. pocula som od niektorych ludi, ze mozu sa voskom davat prec, ze staci ak su tmavsie,, od niektorych ze nemozem si ich odstranovat mesiac pred tym..... vie mi niektora poradit??? dakujem za odpovede.
chlpky nad perou... ma to niekto za sebou?
vlajka.... takze ten krem mozem pouzit pred tym laserom???... je pisane, ze sa nesmie pouzivat vosko, a ziletka a pinzeta.... ale o kremoch nie je rec... vies poradit?
aspon 6 tyzdnov.
A tie depilacne kremy funguju na principe chemickeho rozpustania chlpku. On sa ti uplne tak zvlni, rozlozi sa, ale len na povrchu koze, vo vnutri ostava neporuseny. Mne tento sposobom nevyhovoval, nikdy som ho neskusala na fuziky, ale na nohy. No to je ina vec, treba ho tam vela a cakat a cakat, oh no XD a urcite po nom chlpky nezjemneju ako po vosku.
mataBB ano stava sa to... ja mam niekedy tiez cervenu ... preto to robim na noc. ked sa vyhajam, tak nemam uz cervenu pokozku... je to istota, ekby nahodou..
Vlajka: a ako dlho pred tym by sa nemali voskovat?
a nie je to nejake agresivne ten krem??neviem bojim sa ze to bude vidiet ked si ich odstranim, napr ze budem mat velmi zacervenanu podrazdenu kozu alebo co
Nevedela som presne, na co pytas, nespomenula si slovo LASER. No predtym ako pojdes na laser si ich nemozes voskovat, pretoze korienok musi ostat. Laser zachyti tmave farbivo chlpku a vypali ho. Nie je to nic prijemne, ale sa to v pohode vydrzat. Vsak ani voskovanie nie je nic moc, darmo, je to citliva oblast, ale stoji to za to :)
no bol tu spomenuty weet, ze s nim niekto nie je spokojny, ale podla mna je fajn,.,.,.,. ale ako pre koho, no ja nemam problem.
a tiez zalezi ako mas chlpky hrube... vies, niekomu vydrzi 2 ci 3 tyzdne, ze nerastu... a niekto po tyzdni musi opakovat-.
mozes mi povedat aj konkretnu znacku? a ako dlho ti to potom vydrzi kym ti znova zacnu rast
mati.. ja pouzivam kremiky.... len nanesiem, par minut pockam, a potom umyjem vodou, a chlpky su prec.... a absolutne to neboli:)
baby a neboli to.?.ja som to nikdy nerobila preto sa pytam..a to sa da vytrhnut na jeden raz??? aj ja to asi skusim