operácia uší

Príspevok v téme: operácia uší
livi208

chcem vás poprosiť o radu... chcem si dať operovať odstávajúce uši, už po 20 rokoch by bolo aj načase... poraďte mi prosím nejakého dobrého plastického chirurga. taktiež prosím vás, ktorí ste tento zákrok podstúpili o poskytnutie bližších informácií o priebehu, následkoch,... díky moc

--------------
www.zdravie.sk

radko

dobry! mam uz pomaly 17 ale v decembi si chcem dat zoperovat usi. uz som na jednej operacii bolaale to enjako nevyslo. neviem v com bola chyba. ma zmysel si ju davat urobit este raz? a myslite si, ze ustav lekarskej kozmetiky by bpl dobry na tuto operaciu? neveim totizto kt, ustavu abo klinike mam verit
dakujem.

karin

Ahote, prosím Vás poradil by mi niekto, či sa dá zákrok korekcia ušníc podstúpiť aj v ZA,alebo v blízkom okoli. Ďakujem

karin

Ahojte, prosím Vás napísal by mi niekto či robia zákroky korekcie ušníc aj v ZA, alebo blízkom okolí? ďakujem

ninusqa

prosim poradte mi niekto.mam 13 rokov a chcela by som si dat operovat usi boli to velmi??a v presove sa to nerobi pls poradte mi niekto ja sa bojim........pls

bejby

Ahoj renka a ako ste tie jazvy riesili??Aj ja mam totiz keloidnu jazvu na uchu po nausnici, je dost velka a veeeelmi neesteticka a neviem co s nou.

sara

ahoj livi208 chcem sa ta spytat na ten vysledok tvojich usiek.ja idem tiez na operaciu a zaujma ma ake to je ci to boli a aky mas vysledok ci mas fakt pekne uska.robily ti to v lokalnej?ozvi sa bola by som velmi rada.

livi208

čafte, tak už mám tu operáciu za sebou, necelé 2 týždne sú tomu... za 4 dni mi budú dávať dole obväzy, som zvedavá na výsledok... potom napíšem... držte paluchy :)