Ahojte, mnohí ma už poznáte, mám 29 rokov, 160 cm a dnes ráno som vážila 41.7 kg...(už som za 2 týždne pribrala 2 kilá)...ešte prednedávnom som túžila schudnúť na 35(!) kg, ale už ma to prešlo, lebo som si uvedomila, že to nie je zlúčiteľné so životom, ale je to cesta rovno do hrobu...a zľakla som sa aj svojho odrazu v zrkadle, keď som raz išla sprchovať a bola som celá vyzlečená, no proste 40-kilová kostra, všetky rebrá som si mohla porátať...ale zároveň sa aj bojím priberania a môj jedálniček nie je práve ukážkový (mám ho v téme Nehanbím sa za to čo som dnes zjedla......) Ako sa mám zbaviť toho večného strachu z chudnutia, priberania a myslenia na jedlo a diéty? Ďakujem...
bojím sa pribratia a zároveň nechcem chudnúť...
pevna vola... asi to jedine, a plus podpora blizkych! lebo je to svina ta anorexia! a celkovo PPP , ja to mam odmala, teraz som pribrala mam 162 cm a som 56 kilova a neskutocne tukova citim sa otrasne! na druhej strane - mam pekne prsia a priatelovi sa teraz pacim najviac, ale ja chcem 49 kil - chcem sa citit lepsie, ale uz nie nejedenim. lenze ked sa to na mne drzi tie tuky, mam skoro tolko rokov co ty. ale nechcela by som tak dopadnut, drzim ti palce, musis sa z toho dostat! 40 je neskutocne malo, priber aspon 5 kil ak uz nie viac.. a musis donutit svoju mysel na to tak nepozerat, proste sa pozriet do zrkadla a povedat si NAHLAS "mam sa rada" ak to dokazes klobuk dole... ja nie...
mas problem a ak s nim nedokazes bojovat sama (lebo nie je normalne, aby si sa tak trapila kvoli dietam a celkoo jedlu) ... najlepsie by bolo ist k psychologovi, ved nechapem vas ludia, to nie je ziadny problem, je to uplne normalne, ten ti navrhne nejake cesty akymi by si mohla riesit svoj problem, popripade vhodnu psychoterapiu a snad to dobre dopadne, vela stastia!