Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Raňajky

Príspevok v téme: Raňajky
silvus28

Ahojte, mám taký problém, ktorý ma veľmi trápi, ale hoci viem naň správne riešenie, nedokážem to tak robiť...ide o to, že hoci viem že raňajky sú základ, že keby som si dala hocičo na raňajky aj nezdravé, tak z toho nepriberiem, lebo telo to ráno ešte spáli, aj tak sa neviem donútiť raňajkovať, nie že by som ráno nemala chuť na jedlo, tú mám, ale stále to mám tak zafixované v tej sprostej hlave že keď si ráno nedám, ušetrím kalórie a môžem si dať viac neskôr, napr. na večeru...a je to bohužiaľ tak, večer to potom doháňam...mám už z toho spomalený metabolizmus, ale aj tak to nejde...mohli by ste mi tu prosím napísať aj iné dôvody prečo raňajkovať a hlavne čo raňajkovať? Inak sa stravujem zdravo, žiadne mastné, vyprážané a sladké jedlá, ani keksíky čoko a spol. (15 rokov sa tak už stravujem), žiadne sladené limonády, ale skôr hnedá ryža, kuskus, zemiaky sem-tam,biele mäsko a ryby, Racio chlebíky, celozrnné pečivo, biele jogurty, ovsovloky, sója a sójové mäso...proste sa stravujem až príliš a striktne zdravo, jediný "prehrešok" čo si doprajem, je káva 2v1 s mliekom osladená sacharínom, sem-tam medom...čo myslíte, môžem si ju dopriať, keď ju tak zbožňujem hoci je nezdravá? Ale denne jej vypijem dosť, aj 4-5 šálok...
Ďakujem za rady a tipy :-)

simka111

Ja som chuda takze ranajkovat by som ani nemusela ale mne ide hlavne o zdravie...radsej byť chuda a zdrava :D
Ja si dam na ranajky niekedy nie vždy.. krajec chleba s avokadom ktore si natriem namiesto masla..potom inokedy si dam do misky-ovsene vločky,biely jogurt,banan a jablko.mne to chuti a je to zdrave :D niekedy mi prekaža ta ostra chut bieleho jogurtu preto si dam nejaky ochuteny..a popripade sa to dá ochutit cukrovou trstinou ale to nie kazdemu chuti :D