kto ma skusenosti s ,,DECOLEN,,? Ked nekdo ma prosim napiste mi to!
Decolen, skusenosti
nemas za co :) podla mna bude fungovat, aspon to jedno cislo tam bude :) inak som citala ze pri babach co maju napr nulky to trva trosku dlhsie, ze ju treba dlhsie uzivat a pri tych co maju nejake tie dvojky sa vysledky dostavia skor. Ja som sem pisala aj davnejsie ci ma s nou niekto skusenosti a ziadna odozva tu nebola, tak som rada ze konecne to vyskusaju aj ine baby zo Slovenska a nebudem v tom sama :) A ked uz nahodou nezaberie, tak ma vela dalsich pozitivnych ucinkov, budes mat krajsiu mladsiu plet, menstruacia sa ti upravi, posobi dobre na pamet, vlasy atd...
to sa da tak rano a vecer by sa dalo lebo j amam dost tabletiek aj na exem takze tak nejak by som to dala:)tak na mesiac abo na dva toje :)
pozri si tu stranka co som ti poslala nizsie tam mas aj davkovanie, myslim ze to bolo dve na den ak chces dosiahnut co najrychlejsie vysledky.
tak si myslim ze do 25 € si dam i ja nato na skusku na dva mesiace sa da:) keby nevislo ale bola by som rada keby to pomohlo tak ze ked potom uz nebduem brat aby to zostalo no naskusku sa to moze:)tiez vcera som to citala dost dobre veci:)dakujem:)
no a ja osobne by som objednavala asi cez tu osobu z Ceska, uz pol roka sa zaujimam o puerariu a studujem rozne clanky, a snazim sa ju zohnat niekde u nas za rozumnu cenu a nic. Zo zahranicia ako z Ameriky sa bojim objednavat, a cez tu babu by som platila az pri prevzati zasielky, takze mi to pride take istejsie.
No som si to prepocitala a vychadza to 20 eur. Je velmi vela pripravkov z puerarie na trhu, a tato znacka konkretne co ona ponuka AINTEROL som videla aj na viacerych zahranicnych strankach tak podla mna by mala byt fajn.
dobre mam to vychadza to 20eur myslism i plus bude postovne 25eur je fajn na dva mesaice kazdy den jedna tabletka?
mozem sa ta spytat toje kolko eur?:)bo ja ani neviem uz jak to tu beha no to neni vela:) a jeto 100= ze predava tu pravu a ne nejaku lne reklamu toho?
tu je ten email: petra.geprtova@seznam.cz
ja som jej uz pisala pred dvomi dnami akurat, a celkom slusnu cenu ponuka 500 kč za 100 tabliet puerarie (pricom jedna tabletka obsahuje az 500mg tejto rastliny, co je dost vela, neviem ci si si vsimla existuju rozne mnozstva napr 150 mg, 300mg, 450 atd podla mna tych 500 je fajn, maximalne mnozstvo za den je 1000 mg) a takisto ma aj krem ten je o cosi drahsi uz 800 kč. Ale podla mna ta cena je fajn, napisem ti aj stranku kde som ju nasla len neviem ci sa to sem zobrazi: puerariamirifica.unas.cz
malinka_mala:DAKUJEM TI:) vedlmi by som bola rada keby si mi to poslala natu osobu email lebo keby sa dalo tak by som to objednala i ja tda lebo som ajaj vcera potom otom citala:) dakujem fak t jasom vzdy hldala lae skorej v slovencine tak ako vidim sa oplati v inych jazykoch ale fakt bola by som rada keby si mi to dala..a keby si teda objednala tak by som sa spytala ze kde by si to objednala ci cez tu osobu?
tyshka, takže mám jedno balenie, 120+60, predám ho za 20€ .. (čo som pozerala, stojí tak okolo 34€)