kto ma skusenosti s ,,DECOLEN,,? Ked nekdo ma prosim napiste mi to!
Decolen, skusenosti
nedekolen:treba verit myslis ze ked nase predkovia a boli boli nejake zazracne tabletky boli bylinky su ovela ucennejsi nez tie co teraz umelecke hovadiny vyrobia! neni to jedina sposob poznam viac zien ktory zato dali penez a maju vacsie treba verit kazdym pomaha neco ine! nehovorime o mlieku)
tyshka, malinka_moja...
prekrista pana!! kedy konecne pochopite ze kozy vam z dekolenu, antikoncepcie, mlieka ani cibule nenarastu!!! preco su plasticki chirurgovia milionari????? pretoze je to jediny sposob ako si zvacsit prsia. tak prestante vyhadzovat prachy na chu**viny a zacnite ich setrit na plastiku!!!
no skoda ze akurat stym lebo ja a mlieko hned exem mam hrozne moc ani nepijem ale tak aj mi hovoria ze aj musim trocha kedze kosti potrebuju.pokusim sa:)
no zevraj treba pit vela mlieka, ale tak existuju aj nahrady napr sojove mlieko
teraz uz aj ja:)lebo som vela rozmyslala ktore kupim ktore citala som kazdy to ma ovsem inak nekomu to pomohlo nekomu ne potom je to tazke!..akura tze som chcela pouzivat HAK ale tak pocka to:)
nepouzivam ale akurat som chcela ist preto ale keby to poslala teraz tak by som ten mesiac pockala dva,a ked potom prestanem snad nepadne naspat aj ked zacnem brat HAK? dufam teda ze to nebude taka!
akruat citam ze to treba zapit smliekom no ja som alergicka na mlieko:-/ t oneiem ci vadi ani moc nemam to rada teda vobec ale mozno ten polka salky bysom si dala
no ja mam to iste :) podla mna to zaberie, hlavne treba tomu verit. Ja zacnem az za taky mesiac, este chcem douzivat HAk. Tak som velmi zvedava na vysledok
a mimochodom ak uzivas HAK tak by si mala prestat pocas toho inak vysledky nebudu ziadne... ze sa navzajom rusia
tiez jeto na neco dobre ;-) uvidime budem rada ked raz sem napiseme aj vysledok:) no ja mam tiez take 2ky len som schudla bola bysom radsej pre plnsie nez take no s velkostou mozno by som aj bola spokojna ale pre plnost by to pomhlo pomoct:)
nemas za co :) podla mna bude fungovat, aspon to jedno cislo tam bude :) inak som citala ze pri babach co maju napr nulky to trva trosku dlhsie, ze ju treba dlhsie uzivat a pri tych co maju nejake tie dvojky sa vysledky dostavia skor. Ja som sem pisala aj davnejsie ci ma s nou niekto skusenosti a ziadna odozva tu nebola, tak som rada ze konecne to vyskusaju aj ine baby zo Slovenska a nebudem v tom sama :) A ked uz nahodou nezaberie, tak ma vela dalsich pozitivnych ucinkov, budes mat krajsiu mladsiu plet, menstruacia sa ti upravi, posobi dobre na pamet, vlasy atd...