potrebujem pomoc, este som nemala sex... staci pri sexe aj kondom ako dokonala ochrana pred otehotnenim? nedaju sa kupit antikoncepcne tabletky w lekarni aj bez lekarskeho predpisu? na gynde som nebola este... vadi to?
prve milovanie
Ahojte.Sak baba nemusi ist pred prwym pohlawným wstykom gynekologicke.Kedby mala nejake problemy,alebo chce HAK taq tedy hey ale ináč naco??? :)
staci aj kondom,ked ho spravne pouzivate,nic sa nestane,prasknutie nehrozi ak si dobre vlhka.
My s priatelkou pouzivame len pharmatex spolu s kondomom. V letaku na pharmatexe je pisane, ze je niekolko krat ucinnejsi ako samotny kondom, no nemozes sa predtym umyvat vo vnutri mydlom - to nici ucinok. Podla mna spolu s kondomom by to malo stacit. Aj ked samozrejme hormonalna antikoncepcia je zarucene lepsia.
a mosem uzit Pharmatex aj hodinu pred stykom? vadi to pri predohre? čapíky mam na mysli
Boze co ju strasite, ak ma dievca chut si vrznut tak at si vrzne, je to na nej.
no a to preto ze des na xatu sa s nim musis wyspat???to newydrzite kym pojdes ku gynekologowi???rob ako ces
Už sme tu o tom diskutovali najdi v archíve názov hovorí za seba.Nesmieš sa asi 2hod.po osprchovať,ale prečítaj si to preistotu v návode.
007 = jake to ma neziaduce ucinky a vyznam? bude ucinkovat aj po tom, ako ma partner vylize?
Tak nikto ti tu nepovie ze na 100 % staci kondom. Ak ho spavne nasadi, tak by to malo v pohode stacit....
Ano v lekarni ti to predajú