Rozchod mesiac pred porodom

Príspevok v téme: Rozchod mesiac pred porodom
tehotna879

prosim vas pmozte mi..za mesiac mam porodit synceka, a dnes ma nechal priatel...a este ja som ta najhorsia lebo sa mi nepacilo ze chodi pit a stretava sa s ludmi ktorych ja vobec nemam rada..ja som bola stale nervozna a hadala som sa s nim, nechcela som aby chodieval von lebo mi to proste vadi a on to nedokazal pochopit..sice je pravda ze som mu zakazovala aj ked isiel len na kofolu s niekym tak som hned robila sceny, ale ked mi to vadilo tak podla mna mal zostat pekne doma aby som ja a jeho syncek neboli nervozni..a ja som zla..este mi povedal ze nebude s nekym kto mu stale rozkazuje a povedal ze ma nikdy nechce vidiet..co mam robit? ja sa psychicky zrutim :((

narec

1.) Preco s nim cakas dieta, predtym taky nebol? Pochybujem... Tipujem, ze nepotrebujes silou-mocou dedica, aby mal kto zdedit majetky... Mat dieta s takym clovekom to radsej sekerou do hlavy alebo umele oplodnenie od neznameho darcu, tam sa robi aspon aky-taky vyber, aby boli spermie kvalitne...
2.) Preco s priatelom? Dnes to je moderne, lebo to robia modelky a herecky, ja viem. V minulosti by ta hnali z dediny.
3.) Si naramne hlupa, diky za priklad, vytlacim to a ukazem mojej dcere.