Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menstruacia

Príspevok v téme: Menstruacia
anett31111

Ahojte chcela by som sa spytat na vas nazor mala som menstruaciu a pouzivala som tampony ako vzdy nikdy mi nic nebolo a teraz mi tak trochu napuchly pysky a mam ich take cervene ako keby zapalene a stipe ma to aj obcas neviem ci to mohol sposobit ten tampon ze to je podrazdenie alebo co by to mohlo byt....prosim o radu ak mate niekto s tym skusenosti dakujem.

mataBB

ako to zistis? urobis si test alebo pojdes ku gynekologovi aby ti ho urobil..na ine sa nespolihaj...ved ked sa tak bojis uz davno si si mala kupit nejaky test, ved to maju vsade

snezka

Inner a počuj a ako to zistim proste že mam bolesti a tak ? ale ja sa tu pytam mam strasny strach božeja už neviem čo mam robiť proste mi meškaju kramy a proste už si domyslam somariny čo je somnou :( ale jedno viem že s chalanom som sex či už ochranny alebo nie nemala a mam strach :( že čo mi je :(
vieš čo je to petting ?

Inner

tak samotny tampon to pravdepodobne nesposobil, no asi ti vznikol nejaky zapal, kedy je pouzivanie tamponov nevhodne - pretoze zapal sa tak rychlejsie siri, kedze ho mas priamo v tele, vo vlhkom a teplom prostredi. Radsej na cas vymen tampony za vlozky a chod na gynekologiu na spravenie kultivacie.