Hygiena pohl. udu (penisu)

Príspevok v téme: Hygiena pohl. udu (penisu)
Falconesk

Zdravim, potrebujem poradit. Urolog mi odporucil harmancekove mydlo na pohl. ud. Nim si mam cistit.

Mam taky problem. Necistil som si ho nikdy s mydlom. Mam uz nad 19 rokov :) Vzdy to bolo raz za tyzden a aj to iba cistou vodou. Teraz ked si stahujem predkozku, tak musim pomaly, lebo je akoby prilepena na zalud a aj boli to. Zalud mam dost citlivy na dotyk.

Poradte, staci iba s tym harmancekovym mydlom si ho umyvat alebo treba aj nejaky krem ?

Napr. Canesten.

Vopred dakujem za rady

veteranka

Prosim poradte.mam maleho vnuka 4 rocneho u ktoreho sa asi pred mesiacom objavil zapaleny pohlavny ud strasne ho to svrbi boli sme aj za detskou lekarkou ta predpisala maste ale je to o nicom urologa sme nenavstivili chlapec je z toho nervozny umyvame mu to s harmancekom,ale je alergicky na viać veci tak nevieme ci mu stym robime dobre ak niektom vie nieco poradte prosimmmm

LiftyLufty

Nivea má na toto dobrý prípravok harmančekový volá sa Intim myslím.malá fl.so zeleným vrchnákom.
Prekvapil si ma, že s penis umývaš iba ´´raz do týždňa´´asi sexuálne nežiješ, ale je to nechutné a nebezpečné.Na žaludi je veľa baktérií, keď močíš, penis chytáš do spšinavých rúk, resp.keď vykonávaš veľkú potrebu penis sa môže obtrieť o misu - ani si nevieš predstaviť koľko miliárd baktérií tvojmu penisu škodí, preto by si mal mať každý deň čistú bielizeň a min.raz za deň vykonať poriadnu hygienu, predkožku dole, poriadne namydliť opláchnuť a zopakovať-potom dokladne ususit.
Čo sa týka citlivosti a sťahovania predkožky, keďže si to veľmi zanedbával, bude to možno chvíľu trochu bolieť, no po pár dňoch bude všetko ok

maruška

preboha, to nemyslíš vážne?! ty si umývaš pohlavný úd iba raz za týždeň? veď ti musí strašne páchnuť. ty bývaš sám, nechodíš ani do práce? to predsa musí každý cítiť. to si asi zle napísal, nie? zrejme ho máš od tej špiny zapálený a teraz sa musíš liečiť. to ti teda nezávidím, to aj musí bolieť. penis sa má držať natoľko v čistote, aby nebolo cítiť žiaden pach. a umývať každý deň, radšej dvakrát za deň.