Ahoj, chcela by som sa informovat, ak ma teda niekto skusenosti dobre/zle s touto HAK Yasmin. Chcela by som zacat uzivat tuto HAK, avsak mam obavy kvoli negativnym ucinkom atd... Dakujem za vsetky prispevky ci nazory..
HAK Yasmin
Lilu, HAK je všeobecne zlá... každá... a aj keď nepociťuješ žiadne subjektívne ťažkosti pri jej užívaní, a zdanlivo máš pocit, že ti sadla, nemusí to tak naozaj byť.
kazda zena reaguje na konkretnu hak inac. jednej moze vyhovovat inej z nej moze byt zle. je tazke hned odhadnut ci taka alebo taka hak bude pre zenu prave ta spravna. musis vyskusat a po troch mesiacoch zvazit ako sa citis a podobne. a potom zvazit zmenu.. je to velmi individualne. nejakej zene yasmin moze robit zle ale inej zas moze uplne vyhovovat.
nie v UK ale v Rakusku, obavam sa zacat brat tableetky, ak mate naozaj zle skusenosti s touto hak tak ocenim vsetky vase nazory, dakujem
ak je to yasminelle, tak ohladom sexu ziadne negativa-chut neovplyvnila u mna :) bala som sa, lebo po Belare som ju stratila. prvy mesiac mozes trosku spinit, ale to sa upravi.
zijes v UK? Ak ano, tak Yasmin sa na slovensku vola Yadine. Uzivala som ju, ale len 8 dni :-). Kvoli zdravotnym problemom som ju musela vysadit. No pozri si tu na fore temu Skusenosti s hak Yadine. Tam to mas vsetko pokope ;-).
neviem či myslíš Yasminelle alebo Yadine, pod názvom Yasmin sa u nás nepredáva nič, ale užívala som 4 roky Yadine a nikdy viac... nie preto, že to bola Yadine, ale antikoncepciu nikdy viac...