Antidepresíva

rena23

Mne pomohol coaxil, ale tiez si myslim, ze je to individualne - treba sa poradit s lekarom, a ked nesadnu, skusit ine...

bibba

no to je tazke. niekedy sa to podari najst spravny liek pre seba aj po niekolkych razoch. kazdemu bohuzial sadne nieco ine, cize neostava nic ine okrem skusat. ja sice berem od oktobra, prvy mi robil hrozne zle a tento druhy mi zle nerobi, ale na druhej strane ani moc nepomaha. uz aj rozmyslam ci ho nevysadim... depresia mi isla trochu bokom, ale moj strach v niektorych situaciach len stale narasta, a vraj tie lieky maju pomahat aj na fobie. je to na nic s tymi liekmi teda. pekne na nic.

StanleyH

jasne Andrej. vola sa OHM od firmy AGEL . je to nadepresie, rozne psychicke tazkosti , hyperaktivitu, pozornost, no ved si precitaj na nete na ich stranke. a daj vedet ci sa ti paci. kava a redbul sa na to nechytaju

adorinka

Jurajko, ale to robia všetky antidepresíva...sice každé v inej miere, ale je to tam...Ale väčšina príznakov po určitom období prejde.

Jurajko

Lekar mi predpisal lieky ale ja ich brat nebudem lebo som si precital na nete , ze oblubuju, neni chut na sex, pribera sa atd..