Baby aj chalani aké polohy máte najradšej pri sexe?:)
akú polohu máte najradšej ?
ja zboznujem polohy odzadu, hlavne ked lezim na bruchu a mam len trocha dvihnuty zadok. a este mam rada klasiku.. teda ze ja lezim na chrbte a priatel je hore.
Zozadu, na koníka :-)
Inak dobre je aj na streche. Kym tam vylezies ,tak sa Ti tak zvysi tlak ,ze potom idete ako blazni......len pre odvaznych.....
zo zadu:)
ja milujem tieto:
- ja ležím a chodidlá mám bud na jeho pleciach, alebo na jeho hrudi
-ked obaja sedíme
- a klasika, misionár, ale s nohami obvinutými okolo jeho hrude
:)
Ja mam rad polohu ked je priatelka na mne, nakolko je to super oslobodzujuca a relax poloha. Priatelka si tak moze regulovat hlbku vniknutia penisu a tiez tempo. V podstate najlepsie su tie polohy, ktore vyhovuju obom, dolezite je aby obidvaja sme boli uspokojeni.
ja rada vychutnávam ked sedim na nom :)))))) mnaaaam vtedy sa najlepsie urobkam a mam aj klit.a aj vag. orgazmusss a najlepsie ked sa urobkame naraz to zboznujem
Zalezi na tom ,ako rychlo to chces odbuchat. Ja vydrzim najdlhsie ,ked je partnerka na koni a najmenej zo zadu ,ked lezi na bruchu. Ale sex je treba vychutnat , tak ked je casu dost ,menit polohu jednu za druhou ,aby sa predislo predcasnej ejakulacii. Inak najradsej mam fajku.
Taku, ktora robi dobre partnerke, taku, ktora robi dobre mne. Ono sa to meni... :)