Mam brata, ktory chodi hravat u nas futbal. Nie je to ziadna vysoka liga, len take klasicke dedinske muzstvo, hraju, myslim, tu uplne najnizsiu ligu. Chodia si tam zahrat chalani (amateri) z nasej , ci susednych dedin. Viem, ze to v tom nie je moc dobry, ale bavi ho to a aspon rozumne travi volny cas.
Vcera som sla domov a v autobuse sedeli za mnou dvaja pani od nas a ked sedite v autobuse sam a s nikym sa nebavite, tak pocujete rozhovory za sebou a pred sebou. No a pocula som ako rozoberali futbal a prisla rec aj na to nase muzstvo. No a spomenuli menovite aj mojho brata (asi si ma nevsimli, ze sedim pred nimi, alebo im to bolo jedno). No a tak hovorili o tom, ze " to ide dolu vodou, ze tam nemame poriadnych hracov a ze ti, ktori maju talent na futbal, ti nechcu hravat a ti, ktori su uplne neschopni, tak ti by hravat chceli. Napr. taky XY(moj brat), tomu to vobec nejde, aj ked je na kazdom treningu, ale aj tak mu to nejde."
Velmi mi to prislo luto. Viem, ze nie je ziaden Hamsik :), ale viem, ze ho to bavi a fakt je svedomity, aj co sa tyka napr. treningov.
Cloveka to vsak zaboli, ked to pocuje z cudzich ust :(.
Len som to chcela zo seba dostat.