pre rodičov som obyčajná nula

Príspevok v téme: pre rodičov som obyčajná nula
julianka000

Už dlhšie sa velmi trápim.. v mojich rodičov nemám absolutne žiadnu podporu a stále ma podcenuju...myslia si, že nemám na nič, absolutne na nič....

momentálne sa rozhodujem na akú vysokú školu mám ísť, a mám pocit, že oni mi chcú vybrať tu najlahšiu, pretože aj o tom si myslia, že na to jednoducho nemám.. ja som velmi citlivý človek a na mojich rodičoch mi strašne zaleží..a preto ma taketo veci dokážu velmi zabolieť, pretože su to ludia, ktorí by ma mali podporiť a povzbudiť a nie podcenovať...za celý svoj biedny život som od nich počula pochvalu tolko krát, že to dokážem kludne spočítať na prstoch jednej ruky....

punk_zero

jajka ved keby jej chceli pomoct, tak ju poslu na skolu ktoru bude chciet studovat. A potom aj pracovat v tej oblasti.

Ps: Ja tiez sa rozhodujem nad Vysokou skolou. Je lepsie studovat to co ta bavi. Nepocuvaj co ti hovoria rodicia. Najdi skolu, ktora ta najviac "ohuri"

jajka001_

mozno prave to ta tlaci vpred. su deti ktore zas rodicia neustale chvalia a tie su tak sebavedome a spokojne samy so sebou ze nemaju potrebu niekam sa dostat,nieco dosiahnut.
mysli na to ze to co robis, robis pre seba a nie pre rodicov, je to tvoj zivot. ich uznania sa mozno nikdy nedockas a mozno to len nevedia dat najavo.