OCD...Zbláznime sa?...OCD

anonymmm

Ja som rok brala AD a zažila som veci, aké už dávno nie. už ich neberiem a všetko sa akosi vracia. ale ten rok stál za to, fakt som si užila veci pre iných možno bežné no pre mňa ( teraz zase nepredstaviteľné ) - výlet dokonca na viac nocí, bez pozerania na hodiny, počítania, jedenie na verejnosti atd. hovorím si však, že aj tak nie o tom je život a teda AD nasadím, len ak by mi to zase začalo liezť aj do práce a pracovného výkonu.

dpk1

iba tak bajdevej..... fabik.blog.sme.sk

Mlady chalanisko a jeho zapisky s OCD bojom. Jeho bloq sledujem odkedy vysiel, bol zalozeny.. Skuste, mozno vam chvilku bude lepsie po precitani tych par zapiskov. V zmysle, ze nieste sami.

Zewa drrrz, nevzdavaj, nevzdavaj. To pojde! ;-) .

jedulka

zkuste opravdu tu Milgammu N,nebojte se je to opravdu velmi důležitý prvek který pomáhá i při mnoha neuropatických těžkých nemocí!

brutal123

jcgbs-ako vies ze je to nevyliecitelne? mas s tim skusenosti? mas ocd? ...nič nieje nevyliečitelné...táto choroba je chronická a dlhodobá verim tomu ze sa to dá vyliečit....

jedulka

doporučila bych ti Milgammu N, ve vysokých dávkách, nejlépe zkonzultovat s lékařem, ostatně ve vysokých dávkách ho beztak nedostanete.Na deprese dobře, máme léky ale tohle je i těžko diagnostikovatelné.Starý výraz pro to je nutkavá neuropatie.Myslím, že tento starý výraz lépe ukazuje jak se "léčit". Zkuste Xanax a nebo rivitril,když zabere tak mi napište taky bych ráda věděla jak na tuhle super mrchu.Prý to pomáhá, ale mám to jen z doslechu, netrpím tím, mám jinou diagnozu (podobnou)

zewa

To by aj mňa zaujímalo. Nedostali ste sa k nejakej štatistike aká je úspešnosť vyliečenia? Moje obsesie sú o myšlienkach, skôr spomienkach, ktoré sa mi neustále celé dni prehrávajú "pred očami". Neviem, či zvládnem vysadiť AD. Depresia ma už netrápi, ale vďaka obsesiám v nej razom budem. A celý dvojročný boj a snaženie bude v keli.