Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zo dňa na deň vyhadzana na ramenách

Príspevok v téme: Zo dňa na deň vyhadzana na ramenách
angieee

ahojte, prosim vas... neviete mi niekto poradit, co mam robit?? zo dna na den sa mi vyhadzali ramena vyrazkami. take male, zahnisane a niektore aj zapalene. je ich strasne vela :(
ja mam problem s akne na tvari uz niekolko rokov, aj na chrbte trochu, no ramena som vobec nemala. rano bolo vsetko okej a vecer vyrazky :(
mohla to sposobit jedna tabletka doxybene? v ten den som ich zacala brat. lenze pochybujem ze za hodinu mozno dve by to stihlo takto ucinkovat.
mala som holene ruky, asi 10 dni predtym, no volala som koznej a ta mi povedala, ze vyrazky po holeni sa spravia tam, kde su tvrde chlpky a nie na ramenach, kde skoro nic nie je...
som zufala... natieram si to alkoholom ako povedala kozna, no za par dni idem na baal a budem mat saty na ramienka a neviem co mam robit :(
idem aj ku koznej zajtra, no ta mi poradi tak ako vzdy- nijak...
dakujem vam:(

angieee

dakujem za radu:)
doktorka povedala, ze by to nemalo byt z toho doxybene, lebo berem to dalej a nic sa mi nezhorsuje..
zatial si to cistim alkohol.roztokom, no neviem co s tymi zahnisanymi vyrazkami.. bojim sa aby mi neostali jazvy, ked si to dam von.. boze ja uz mam celu tvar posiatu akne, aj chrbat a teraz este toto :( mne sa uz nechce ani zit, stale sa preto len trapim.

kdejeIQ

Uf, neviem presne ako ti poradiť, ale viem si predstaviť aké je to nepríjemné, keďže sama sa trápim s akné už pár rokov.
Je možná reakcia na tú tabletku - ak si nezmenila nič iné, nevyskúšala niečo nové a pod.
Najlepšie ti asi poradila kožná - na také rýchle vyschnutie vyrážok by mohla pomôcť Alpa - čiže alkoholový prípravok. Prípadne ak máš akné aj na tvári, tak najprv vyčisti ramená Alpou a potom nanes krém, ktorý používaš aj na tvár.
Prípadne kúpiť sírové mydlo a v sprche si ním poumývať ramená. Toto mydlo tiež vysušuje. Potom použiť zas tú Alpu alebo len krém.