Neustale opakujuca sa mykoza

Príspevok v téme: Neustale opakujuca sa mykoza
barbie_89

Idem ku dr., predpise mi Gynazol, alebo obcas macmiror, polygynax .. a obcas, ked si vypytam mi da mycomax,mycosyst. A obcas ked uz nevladzem stale chodit ku tej dr, tak si kupim Canesten v lekarni - bud ta tableta jednodnova+krem, alebo 3dnovy krem do posvy+krem zvonku. Canesten obcas pomoze, obcas nie, od dr. vacsinou ano, ale problem je v tom, ze par dni vsetko citim, ze OK, ale o takych 5 dni zase citim, ze sa suska nie je v poriadku. A zase, ale neriesim a idem k Dr. alebo si kupim canesten, az ked uz to poriadne pali, stipe, svrbi samozrejme vytok biely, hustejsi, bez zapachu.. a tak stale dokola..

uz neviem co mam robit - mam asi chronicku mykozu,
lenze co ma trapi, ze moja uzasna gynekologicka vobec nehlada problem, preco sa mi to stale opakuje, proste mi len predpise likey a povie mi, ze sa mam umyvat lactacydom - to robim , a to je vse .. aj to by som potrebovala - NAJST SI DAKU NOVU DOBRU GYNEKOLOGICKU, alebo GYNEKOLOGA.. :( ... ja uz neviem co mam robit, sex ma bavi len vtedy ak som uplne v poriadku, tych 5 dni , a ked uz sa mi to zacina kazit, nebavi ma to, stale si pozorovat ten vytok, pali to, svrbi to, stipe to.. :( neviwm co mam robit..

ale citala som prave, ze detoxikacia organizmu, tela ma moze toho zbavit, lebo vraj to ide z criev , chornicke kvasinky , kt. sa tam neustale vracaju - do posvy, proste vraj treba vyliecit to, preto sa aj chcem spyat, ako sa teda ocistim ,detoxikujem .

vraj to mozu sposobovat aj mrtve zuby , a tak, neviem musim zistit vsetko.

Mam aj zvysene ASLO, uz dlhsiu dobu, vlasne neviem ako dlho, zistil mi to dr, pred operaciou, ked mi brali krv navysetrenia .. imunolog mi predpisal isoprinosine, lebo som mala aj HPV - ten ohrozujuci druh , co moze rakovinu krcka maternice sposobit. Brala som isoprinosine, nie sice tak ako mi to predpisal dr. lebo neznasam prehltat tabletky, ale brala som ako to slo. Aaj tak mi nakoniec povedali, ze uz to je OK vsetko, uz ze sa to vyliecilo a tak ..

touto NEUSTALE OPAKUJUCOU SA MYKOZOU trpim uz asi 5 rokov, neviem ani, asi 5 .. je to hrozne:(((

CO MAM ROBIT ???

Prosim poradte, som vdacna za kazdu radu,
ale najvdacnejsia by som bola, keby mi niekto naozaj pomohol sa toho uz uplne zbavit:( ..

kocitosla

barbiii ja som sa tiez nacitaloa roznym for a hlasala som sposb jak sa ten pohromy zbavit vyskusaj k liecbe pridat wobenzym pomohol preventivne ho uzivam uz 3 rok :O

maruška

z vlastnej skusenosti ti mozem odporucit liecbu v Alternamedice u dr. luby albertovej. kto nevyskusa, neuveri. aj mykozy sa da zbavit,nie je vobec pravda, ze sa to musi stale dokola vracat.

soffa

barbie,ak sa pytas na tu detoxikacnu kuru tak to je crevna sprcha.stoji okolo 27 eur a je dobre ju absolvovat 3 krat.ja na tvojom mieste by som uz vyskusala hocico,lebo tak sa zit neda..s

Milajar

Viem Vám pomôcť, tento problém som mala roky a brala som kvantá tabletiek. Problémy sa stále opakovali.Pomohol mi austrálsky olejček.Dostanete ho v lekárni.,Večer pred spaním dajte do malej misky prevarenú vodu, cca malú lyžičku, nakvapkajte cca 15 kvapiek olejčeka. Namočte menštruačný tampon a vložte do pošvy čo najhlbšie.Pracujte rýchlo aby sa tampon dal zaviesť. Napustený tampon príjemne chladí a zníži svrbenie.Opakujte niekoľko večerov.

majka45789

zacni pouzivat slipove vlozky na bavlnene gatky, umyvat sa iba Lactacydom a jest probiotika a papat jogurty. potom to mozes mat aj z prezervativu, stravy, atd. ale aj ja som brala macmiror a nepomohol mi vobec. takze hlavne hygiena robi vela, ak to nepomoze, tak problem musi byt vo vnutri.

macka26

protikvasinkova dieta, dlhodobo! candivac kura minimalne trojmesacna, wobenzym na podporu imunity minimalne vybrat 800 kapsulove balenie, ziaden alkohol, cukry, sladke, nic z bielej muky, vela surovej zeleniny, odkyslit organizmus. ziadne tangace, nohavicky zehlit, iba bavlnene, ziadny bazen, sex pocas prejavov ziaden, ja pouzivam femigel , taky s cajovnikom do posvy je ciry na noc vyborny... ak si robis vyplachy tak rosalgin, alebo nieco s cajovnikovym vytazkom tea tree... po tom ale doplnit vaginalnymi cipkami, potrebne na obnovu mikroflory, lebo si ju vyplachmi vymyjes aj to co je v posve dobre....

nunulik

ahoj no neviem či aj dodržiavaš všetky take tie zakladné veci okolo mykozy napr. ked som ju mala ja tak mi doktor povedal žiadne sladke dobosky a kolciky aj z toho sa to robi sladene napoje tiez nie.. dalej aku mas bielizen skus si nakupit novu cistu bavlnenu nie umelu!!! dalej kup si acidko ale take tie napoje - acidofilne mlieko a pi ho pravidelne.. neumyvaj sa často! lebo si zmývaš floru tvojho prostredia a tym sa ti to nema kedy ustalit a nie to ešte dakym mydlom len vodou ani nie moc horucou vlastny cisty uterak partnera tiež prelieč.. kremom.. asi tolko ja som ju mala .. a nemam uz musim poklopat